Adviseurs met diepgang

Je eerste huis kopen bezorgt je slapeloze nachten.
Dat is goed, want dan is er besef voor de fi nanciële verplichtingen. Voor onze adviseurs ligt bij starters de nadruk op voorlichting en vaststellen welke fi nanciële verplichtingen het gezin aan kan. Bij een eerste huis en een jong gezin zijn de omstandigheden meestal overzichtelijk en niet zo ingewikkeld. Daarom kunnen starters veel zelf uitzoeken en vervult onze adviseur de rol van een klankbord die controleert en de puntjes op
de ‘i’ zet.

 In de latere fasen in de wooncarrière is de koop en verkoop van een huis vaak een stuk ingewikkelder. Dan is het bijzonder riskant om te gaan doe-het-zelven. Dan verandert een leuke korting in heel veel leergeld. Internet kan nooit maatwerk leveren dat rekening houdt met de inkomenssituatie, pensioenopbouw, scheiding en alimentatie, een moeilijk te verkopen huis, restschuld op de hypotheek, een eigen onderneming, beleggingen, schenkingen aan kinderen, fiscale faciliteiten… De klanten die doorstromen hebben behoefte aan een adviseur die de diepte in kan en ingewikkelde omstandigheden kan analyseren. Die de kennis en ervaring heeft om te bepalen wat het beste voor deze klanten is.

 

Die behoefte van onze relaties aan hoogwaardige adviseurs op financieel en hypothecair gebied vullen wij al lange tijd in. Inmiddels hebben vijf van onze adviseurs het diploma van de zware vakopleiding financieel planner of hypothecair planner. Zij hebben daarmee ook de verplichting op zich genomen om door continue scholing hun kennis voordurend actueel te houden. Daarom kunnen klanten vertrouwen en bouwen op onze financiële adviezen.

 

Voor de agenda: op 21 december organiseren wij een dag voor starters op de woningmarkt

André Vendrig
Algemeen directeur

André Vendrig is algemeen directeur van Verheul Financieel advies, verzekeringen en makelaardij.
Verheul heeft vestigingen in Anna Paulowna, Schagen en Wieringerwerf.

 

Gerelateerde berichten