Verheul winnaar bij verkiezing Huis & Hypotheek

NOORDKOP- André Vendrig, algemeen directeur van de Verheul Groep, is door de Centrale Organisatie van Huis & Hypotheek verkozen tot Ondernemer van het Jaar. De 46-jarige Vendrig ontving de prijs afgelopen donderdag (8 juni). Hij won de bijzondere verkiezing vanwege zijn ‘grote rol binnen de doorontwikkeling en digitalisering van de landelijke formule Huis & Hypotheek’.

Volgens de zestig andere Huis & Hypotheek-bedrijven weet André Vendrig Verheul Huis & Hypotheek te onderscheiden van andere kantoren in dezelfde branche door zijn bijzondere zakelijke visie naar de toekomst. Vendrig gelooft heilig in een hybride financiële dienstverlening: ,,Wij spelen in op de toekomst doordat we nog dit jaar hypotheekadvies via de webcam op een persoonlijke wijze mogelijk willen maken. Wij willen online aanwezig zijn in combinatie met fysieke kantoren.”

Verheul Huis & Hypotheek spiegelt zich hierbij aan de succesvolle invoering van de webcam bij een grote Nederlandse bank. ,,Al kopiëren wij niet het gehele concept. Wij gaan namelijk geen afscheid nemen van collega’s, maar zien onze fysieke kantoren, huisbezoeken en online mogelijkheden als een drie-eenheid. Het ene versterkt het ander in de dienstverlening, waarbij je online toch vooral als aanvullend moet zien. Denk bijvoorbeeld aan situaties wanneer iemand door een ongeluk aan bed gekluisterd is. Zie online als een EHBO-centrum en onze fysieke kantoren als het fundament, de financiële huisarts.” Ook aan de lokale kleur wordt niet getornd. ,,Wij hebben louter medewerkers uit de Noordkop die de taal van de klant spreken en begrijpen. Wij willen een groter publiek bereiken, maar tegelijkertijd nooit tornen aan onze visie van een hoogwaardige persoonlijke service, geleverd door deskundige medewerkers die staan voor maatwerk.”

Blijk van waardering

De Ondernemer van het Jaar-onderscheiding is een blijk van waardering voor de zelfstandige hypotheekadviseurs. De jury kijkt onder andere naar het ondernemerschap en het opleiden van medewerkers. Als adviseur zet André Vendrig volgens de jury altijd het belang van de klant voorop.

Bart Koster, directeur Sales bij Huis & Hypotheek Centrale Organisatie ziet hem als een voorbeeld. ,,André Vendrig is positief en durft veranderingen binnen de eigen organisatie door te voeren. Hij vindt het belangrijk om ook op de langere termijn zijn klanten optimaal te bedienen. Wij hechten veel waarde aan zijn rol een commissie dat meedenkt over de groei en digitalisering van onze organisatie. Hij weet zich van andere zelfstandige adviseurs te onderscheiden door een grote rol te vervullen bij de professionalisering en digitalisering van de eigen kantoren, maar ook van de landelijke formule Huis & Hypotheek.”

Verheul Huis & Hypotheek geeft sinds 2015 onafhankelijk hypotheekadvies en is te vinden in Wieringerwerf, Schagen, Anna Paulowna en Julianadorp. Je kunt ook bij het bedrijf terecht voor verzekeringen en financieel totaaladvies: nu én in de toekomst onder de noemer ‘Wij zijn echte adviseurs voor het leven’.

Gerelateerde berichten