Bent u financieel goed voorbereid op het verlies van uw baan of ziekte?

Veel mensen staan eenmalig bij de aankoop van een woning stil bij de mogelijkheid van werkloosheid of ziekte.
Daarna wordt er verder niet meer aan gedacht. Maar weet u wat uw inkomen gaat zijn als u werkloos wordt of als u ziek wordt? medicijnenWeet u of u dan uw hypotheek nog kunt betalen?

Onze ervaring is dat veel mensen niet weten hoe hoog hun inkomen wordt als ze een WW- of ziekte-uitkering gaan ontvangen. En ze weten al helemaal niet wat de maximale duur van een dergelijke uitkering is. En u? Weet u het wel?

Ondanks dat het iets beter lijkt te gaan met de economie, stijgt het aantal aanvragen voor uitkeringen nog steeds. Als uw adviseur voelen we de verantwoordelijkheid u hierop te wijzen. We adviseren u om ons in kaart te laten brengen wat uw situatie is bij onvoorziene omstandigheden zoals werkloosheid of ziekte. Alleen door regelmatig stil te staan bij dit soort zaken, weet u hoe u ervoor staat als u werkloos of ziek wordt. U kunt immers beter voortijdig maatregelen nemen dan voor onverwachte financiële verrassingen komen te staan. Ook als u geen maatregelen wilt nemen, is het verstandig om u bewust te zijn van het risico dat u loopt. Wij helpen u graag, ook bij minder leuke omstandigheden. Daar zijn wij juist (ook) voor.

ziek

 

Gerelateerde berichten