Cor Ippel vergeleek zorgverzekeringen en bespaart tien procent

In drie stappen in één klap tien procent minder premie betalen voor het zorgpakket dat je al jaren afneemt.
Cor Ippel uit Wieringerwerf maakte gebruik van de website van Verheul om zijn lopende zorgverzekering eens te vergelijken met het landelijke aanbod van zorgverzekeraars. Hij was benieuwd en verrast door het resultaat. Hij is bij zijn huidige verzekeraar gebleven,
maar wel met een collectieve korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen die hij voorheen niet had.
Het was online makkelijk te regelen.

“Ik kreeg een mailing van Verheul waar we al jarenlang onze verzekeringen hebben ondergebracht. Je neemt er kennis van.
Je denkt: interessant en vergeet het dan. Maar als je met pensioen bent dan let je op de kleintjes. Je moet het met minder inkomen doen. En dit kleintje bleek een flink voordeel te zijn,” vertelt Cor Ippel. “Je profiteert van een collectieve inkoop.
Cor Ippel deed wat Verheul in de mail adviseerde.

Hij ging naar de website www.verheul.nl en kwam via het blauwe blok rechtsonder op de website van de Zorgverzekeringsadviseur.
Hij koos voor de quick scan die de premie en de dekking van de lopende verzekering snel vergelijkt met het aanbod van een groot aantal zorgverzekeraars. Het is handig om de gegevens over de eigen verzekering bij de hand te hebben, want je moet een aantal gegevens invullen, zoals de huidige verzekeringsmaatschappij, premie, de dekking (de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen) en eventueel wensen.
In de derde stap krijgt u een overzicht van de zorgverzekeraars die hetzelfde bieden, maar tegen een lagere premie. Uit die selectie kunt u uw keuze maken en de nieuwe verzekering meteen online afsluiten.

Collectief verzekeringen inkopen

Het premievoordeel is het resultaat van een samenwerking van veertien verzekeringsspecialisten, waaronder Verheul, die scherpe prijzen kunnen bedingen door collectief zorgverzekeringen in te kopen.
Cor Ippel had in dit geval geen advies nodig. Maar het is wel mogelijk specialisten van Verheul om advies te vragen. Hij heeft ervaren dat je met vragen over verzekeringen altijd terecht kunt bij Verheul. “De adviseur zit in de buurt. Dat is makkelijk en het geeft vertrouwen.
Je komt hem regelmatig tegen en je kent hem.” Cor Ippel heeft 47 jaar hard gewerkt in zijn aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is in waterbouw. Zijn zoon zet het werk nu voort. “Ik ben gestopt omdat het tijd was om wat rustiger aan te doen. Ik heb altijd hard gewerkt. Daardoor hebben wij ons goed kunnen redden. Het zijn nu wel andere tijden, maar mijn zoon redt het ook wel. We hebben het bedrijf altijd klein gehouden. Dan heb je tenminste niet zoveel zorgen.” Dat geldt ook voor de nieuwe zorgverzekering: een zorg minder omdat hij minder hoeft te betalen.

 

 

Gerelateerde berichten