De collega’s van Verheul wensen u fijne feestdagen!

Het jaar is bijna om. Wij zien voor onze relaties dat de wet- en regelgeving steeds ingewikkelder wordt. Jongeren die een eigen huis willen kopen krijgen te maken met strengere eisen op het gebied van hypotheken. Pensioenregelingen worden anders. De datum waarop de AOW ingaat schuift op. Voor DGA’s gaat het pensioen in eigen beheer veranderen. De vraag of het verstandig is om nu een huis te kopen om hypotheeklasten te verlagen of als u nu (nog) huurder bent.

Wij helpen onze relaties bij de betekenis van al die wijzigingen in hun persoonlijke situatie. Het is ons vak om u bij te staan met inzicht in uw financiële situatie en te zorgen voor zekerheid. Wij doen dat met meer dan 50 betrokken en bevlogen collega’s, waaronder 15 jonge mensen in opleiding uit de kop van Noord Holland.
 
Wij wensen u en uw familie en vrienden hele fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Ook in 2017 zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar en zijn wij er als het nodig is! Bij schades, bij hypotheekvragen, bij verzuim van uw medewerkers en andere financiële en verzekeringsvragen die u ook in 2017 bezig houden of overkomen..

Banner kerst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten