De tijd is nog nooit zo gunstig voor kopers geweest als nu!

Beste starters op de woningmarkt,

Als u het begrijpt dan mag u het in de volgende column uitleggen.

Waarom hebben wij nog zo’n groot aanbod aan koopwoningen dat ideaal is voor mensen die een eerste huis kunnen kopen? Waarom loopt het geen storm? Want door de sterke daling van de huizenprijzen is de tijd voor kopers nog nooit zo gunstig geweest als nu. Door de lage rentestand is geld lenen niet duur. Bovendien kunt u als starter profiteren van allerlei aantrekkelijke financiële regelingen die de koop moeten stimuleren en de woningmarkt in beweging brengen.

U vertrouwt de markt niet?

Kom op, de overheid heeft onlangs vijftig miljoen euro extra beschikbaar gesteld voor een startersregeling die mensen met een laag of midden inkomen in staat stelt  hun eerste huis te kopen. Dankzij die regeling krijgt u een tijdelijke  korting op de hypotheeklasten, wordt de koopwoning betaalbaar en het risico beperkt. Met een makelaar die de markt kent, is er echt geen enkele reden voor wantrouwen.

Waar wacht u dan nog op?

Het is echt de moeite waard om een keer door een onafhankelijk financieel adviseur te laten uitrekenen wat u zich  kunt permitteren.Ik verwacht dat het meer is dan u denkt.  Wilt u weten wat u mist? Ga dan naar onze  advertentie op de achterpagina met een aanbod dat we speciaal voor u, beste starters op de woningmarkt, hebben samengesteld.

Bas de Weger

Makelaar/Taxateur Schagen

Gerelateerde berichten