De Verheul Groep regionaal verbonden met sportverenigingen

Voor het 13e jaar op rij verbindt Kantoor Verheul haar naam aan het Jeugdtoernooi van voetbalvereniging Wieringermeer, op 14 mei. verheul sixtoernooi 2009_klein Vele tientallen D-, E- en F-pupillen van de voetbalclubs uit de gemeenten Wieringen en Wieringermeer doen hier aan mee.

Kantoor Verheul vindt breedtesport van belang, zeker als het gaat om jonge kinderen. Het bevorderen van teamgeest, incasseringsvermogen en sportieve activiteit draagt bij aan een gezonde samenleving. Wij ondersteunen dit graag, door de voetbalvrijwilligers die het toernooi organiseren een financiële support te geven. Het budget wordt geïnvesteerd in fraaie prijzen, die de deelnemende teams motiveren om voor de overwinning te gaan.

 Zes tegen zes op het PHV Six-toernooi

Hebt u sportieve vrienden/vriendinnen/collega’s/familie die wel in zijn voor een leuke happening? Schrijf dan een team in voor het PH Verheul Six-toernooi van vv Schagen, op donderdag 2 juni as. (Hemelvaartsdag).

Het toernooi wordt nu voor de 15e keer gehouden en is jaarlijks een groot succes vanwege de ongedwongen, gezellige sfeer.
De wedstrijden gaan tussen teams van zes personen, op een half veld. Ook mensen met een minder goede conditie kunnen dit volhouden. Zowel heren-, dames- of gemengd team kunnen zich opgeven voor deelname. Klik hier om je in te schrijven.

Tennissers Anna Paulowna aan leiding in 2e klasse

Het eerste mannenteam van tennisvereniging Anna Paulowna, dat wordt gesponsord door de Verheul Groep, gaat aan de leiding in de 2e klasse van de zaterdagdistrictcompetitie. Dat is een knappe prestatie want het team is nieuw binnengekomen in deze klasse.

Kantoor Verheul heeft een hechte relatie met de tennisvereniging. Behalve het eerste team wordt het Toppertje-toernooi ondersteund. Dit toernooi wordt elk jaar georganiseerd door het WHoZnext team van de TVAP. Dat is een team van jonge leden, die graag iets willen organiseren voor hun club. Met de hulp van een paar ervaren coaches komt ieder jaar in september dit toernooi weer met veel enthousiasme van de grond. Tijdens deze week is er altijd een gezellige drukte op het park. Er zijn veel mooie jeugdwedstrijden, er staat een grote tent, waarin van alles te doen is, er is een springkussen, een leuke loterij en er is veel lekkers te koop in de kantine. Houd onze nieuwsbrief in de gaten, want in die tijd leest u er vast meer over!  

Gerelateerde berichten