Een gezonde zorgverzekering

We komen hem regelmatig tegen, de krasse opa die een levenlang stevig sigaren wegpafte, de rooklucht bij voorkeur verdreef met een borrel en op z’n tachtigste nog een vogelnestje maakte voor zijn achterkleindochter. Bewonderenswaardig, maar niet als argument om te kiezen voor een spotgoedkope zorgverzekering met een hoog eigen risico. Nee, u bent nooit ziek, dat geloven we meteen, maar uw dochtertje dat opa nadoet, tuimelt natuurlijk uit de ringen en breekt een pols of been. Dan ontdekt u dat zorgverzekeraars ook belang hechten aan een gezond rendement.
Wat zij met ene hand weggeven, pakken zij met de andere terug in onverwachte beperkingen van de dekking. En die pijn voelt u in uw portemonnee.

Het is verstandig dat u als consument uw voordeel doet met de concurrentie tussen de zorgverzekeraars. Maar zet, voordat u toehapt, goed op een rij wat de zorgverzekering ten minste moet dekken en welke risico’s u zelf wilt en kunt dragen. Met die informatie kunt u op onze website uit een landelijk aanbod die zorgverzekeraars selecteren die voldoen aan uw eisen en uit die selectie de voordeligste kiezen.
Het is een eenvoudig systeem, maar een zorgverzekering blijft een ingewikkeld product dat grote financiële gevolgen kan hebben.
Weet dan dat u bij ons terecht kunt voor antwoord op uw vragen of een persoonlijk advies.
U kunt tot 31 december 00:00 uur van zorgverzekeraar wisselen of uw zorgverzekering aanpassen.

André Vendrig
Algemeen directeur

André Vendrig is algemeen directeur van Verheul Financieel advies, verzekeringen en makelaardij.
Verheul heeft vestigingen in Anna Paulowna, Schagen en Wieringenwerf.

PS: De woningmarkt is voor starters gezonder dan zij denken. Overtuig u zelf tijdens onze Inloopdag voor starters op zaterdag 21 december van 10:00-14:00 uur.

DeZorgverzekeringAdviseur banner statisch horizontaal

 

Gerelateerde berichten