Een nieuw huis dankzij Verheul

In maart maakten Damy en Charissa gebruik van de inloopdag voor starters.
Zij stapten het kantoor Schagen van Verheul binnen, met in hun hoofd een bedrag
dat Charissa 400zij per maand aan een eigen woning wilden besteden. Nu zitten zij middenin de verbouwing van hun nieuwe huis in Schagen. Met de zekerheid dat zij “tot op de cent nauwkeurig” weten waar zij de komende jaren financieel aan toe zijn. “We hadden ons georiënteerd op internet en wisten ongeveer wat we ons konden permitteren. 

Dat vonden we niet voldoende. We wilden precies weten waar we aan toe zijn en we willen begrijpen welke verplichtingen we aan gaan, zodat we later niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Dat kan alleen maar in een persoonlijk gesprek.
Financieel adviseur Ronald Kok van Verheul heeft onze mogelijkheden duidelijk in kaart gebracht, met alle voor- en nadelen.
Wij hebben weloverwogen kunnen kiezen wat wij het beste bij ons vonden passen.

Wij wisten bijvoorbeeld niet precies wat de bijkomende kosten van de verze- keringen waren. Dat komt er in adviesgesprek wel uit. 
Wij hebben steeds het gevoel gehad dat Ronald ons optimaal wilde helpen.” Damy en Charissa bleken het huis in Schagen te kunnen kopen dat zij op het oog hadden. “Makelaar Bas de Weger van Verheul heeft voor ons een verrassend goede prijs uit de onderhandelingen weten te halen. 

Wij hebben dus een heel goed gevoel overgehouden aan Verheul en de inloopdag voor starters.”
 

 

Gerelateerde berichten