Eerste huis kopen

Je eerste eigen huis kopen.
Een spannende tijd die vooral ook veel vragen met zich meebrengt.eerste-huis-kopen
Welke hypotheek past het beste bij mij?
Welke woonlasten kan ik aftrekken van de belasting?

Kansen voor starters

De Verheul | Huis & Hypotheek-adviseur is vakkundig en heeft altijd de meest relevante en actuele kennis van zaken in huis. Blijf daarom niet dromen en ga samen met een adviseur van Verheul | Huis & Hypotheek in gesprek over jouw mogelijkheden. Er is bij het kopen van een eerste huis vaak meer mogelijk dan je denkt!

1. Starterslening

Krijg je niet genoeg hypotheek om je eerste woning te kunnen kopen? Denk eens aan een starterslening van de gemeente.
Deze lening vult je maximale hypotheek aan. Op deze manier is het kopen van een eerste huis misschien wel mogelijk.

2. Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

De Nationale Hypotheek Garantie is een garantieregeling van de overheid. Bij deze regeling heeft de geldverstrekker de garantie dat de hypotheekschuld wordt afgelost.

3. Ouders

Ouders kunnen soms helpen bij het kopen van je eerste huis. Zij kunnen bijvoorbeeld garant gaan staan voor een gedeelte van de hypotheek. Of zij kunnen je geld schenken, zonder dat je daarover belasting betaalt. Op de website van de Belastingdienst kun je hier meer over lezen.

4. Koopvarianten starters

Voor starters zijn er ook ‘koopvarianten’ van woningcorporaties: koopgarant, koopcomfort en Maatschappelijk Verantwoord Eigendom. Hierdoor kun je onder aantrekkelijke voorwaarden eigenaar worden van je huurwoning. Soms voor minder geld.

Direct eerste huis kopen

Welke vraag je ook hebt, je Verheul | Huis & Hypotheek-adviseur kan in een vrijblijvend gesprek je wensen inventariseren en helpt je bij het kopen van een eerste huis. Je kunt hier direct een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Doorlopende zekerheid met SeeF

Met SeeF ben je bij het afsluiten van je eerste hypotheek verzekerd van doorlopende aandacht van je adviseur. Bijvoorbeeld als het gaat om de beste rente en voorwaarden voor jou.

afspraak

Gerelateerde berichten