Einde aflossingsvrije hypotheek in het belang van de huizenbezitter?

Meer dan de helft van de Nederlandse huizenbezitters heeft een aflossingsvrije hypotheek. Destijds was dat wellicht een goed idee. geld_klein
Want een aflossingsvrije hypotheek betekent lage maandlasten en maximale renteaftrek. Maar de wereld is veranderd; huizenprijzen dalen, pensioenen worden minder waard en de hypotheekaftrek is terugkerend onderwerp van discussie. Daarnaast stelt de overheid per 1 augustus 2011 aanvullende eisen aan de aflossing van de hypotheek.

Wij vinden vooral belangrijk wat verstandig is in uw situatie. Iedere klant en zijn situatie is immers anders, maar niemand wil uiteindelijk financieel in de problemen raken. De hypotheek moet niet alleen nu betaalbaar zijn, maar ook in de toekomst. Voor dit inzicht maken wij een persoonlijk financieel plan waarin wij ook rekening houden met onvoorziene omstandigheden als overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid..

Wilt u ook weten wat verstandig is in uw situatie? Wacht dan niet langer. Nu nadenken over uw hypotheek, betekent later ook nog fijn wonen! Neem hiervoor contact op met onze adviseurs en laat u informeren over onze dienstverlening en de mogelijkheden om een persoonlijk financieel plan op te stellen.

 

Gerelateerde berichten