Financiële MBO+ opleiding met baanzekerheid? Leerlingen gezocht!

Voor de zomervakantie begon, hadden Marieke, Jeffrey, Hadassa, FA
Michel, Elroy, Yvette, Mathijs en Sylke de primeur. Zij namen de eerste MBO4+-diploma van de Finance Academy in ontvangst. De leerlingen hebben drie jaar onderwijs gevolgd aan het ROC Kop van Noord-Holland, daarnaast liepen zij stage bij één van de participanten van de Finance Academy.

“Deze eerste lichting leerlingen bewijst dat het onderwijsconcept werkt”, aldus André Vendrig van de Verheul Groep, één van de participanten van de Finance Academy. “Leerlingen gaan van school met een diploma op het niveau van MBO 4+, maar liefst zes leerlingen kunnen direct aan de slag bij hun stagebedrijf. Twee leerlingen kiezen er zelf voor om door te stromen naar het HBO.”

De opleidingen Bank & Insurance en Assistent-accountant zijn bij uitstek geschikt voor jongeren die aan de slag willen in de financiële dienstverlening. De opleiding is geschikt voor leerlingen met een mavo- of havo-achtergrond of een mbo-diploma op zak, die graag opgeleid willen worden op MBO4+ niveau. Ook leerlingen die gestopt zijn na een periode op het HBO kunnen in deze studies hun ei kwijt. De opleidingen worden uitgevoerd door het ROC Kop van Noord-Holland. Naast het reguliere MBO-diploma halen leerlingen een aantal externe, landelijk erkende diploma’s als MBA en WFT Vermogen.

Van der Voort en Verheul | Huis & Hypotheek in Schagen zijn actieve participanten van de Finance Academy. Zij willen nieuwe leerlingen enthousiast maken tijdens een voorlichtingsbijeenkomst op 14 augustus aanstaande. Bij Van der Voort wordt het verzekeringsvak uitgelegd, bij Verheul | Huis & Hypotheek de makelaardij en het Hypotheek-adviesvak. Beide bedrijven staan voor kwaliteit EN persoonlijk advies. Daarom leiden zij dus actief, via de ROC Finance Academy, toekomstig personeel in eigen huis op. “Met deze eigen kweek van nieuwe medewerkers hebben wij blijvend de beschikking over nieuwe en jonge adviseurs”. Als wij deze jonge gediplomeerde adviseurs in ons bedrijf houden kunnen ze hierdoor het aanspreekpunt blijven voor onze bestaande klanten. Ook nieuwe klanten kunnen wij bewust en gericht aan ze toevertrouwen”, aldus Vendrig. “Daarnaast staan wij voor kwaliteit en daarom hebben wij gekozen voor het label Huis & Hypotheek en voor intensieve samenwerking met de ROC Finance Academy”.

Van der Voort aan de Herenbosstraat 2 te Schagen en Verheul aan de Nieuwstraat 47 te Schagen opent op vrijdag 14 augustus aanstaande tussen 15.00 en 17.00 uur de deuren voor jongeren die interesse hebben in één van de studies. Dé uitgelezen kans om te praten met mensen uit het beroepenveld én het onderwijs. Inschrijven is dan direct mogelijk voor het huidige leerjaar.

Voor meer informatie:
Margreet Kraak, coördinator MBO-opleidingen Finance Academy
mkraak@rockopnh.nl of – 06-16008000.

michel     Hadassa      

Michel is ook zojuist geslaagd voor zijn mbo+ opleiding aan de Finance Academy. Hij is de eerste van de groep leerlingen die wij in deze periode hebben opgeleid. Samen met Hadassa komt hij vanaf nu in dienst bij de Verheul Groep. Michel van harte!

Hadassa is zojuist geslaagd (met extra certificaten) voor haar mbo+ opleiding aan de Finance Academy. Ze heeft de hoogste cijfers van de groep leerlingen die wij in deze periode hebben opgeleid. Hadassa van harte!

 
     

Gerelateerde berichten