Meer over ons

MINDER VERZUIMKOSTEN DOOR BETER BEHEER

Goed verzuimmanagement levert financiële voordelen op, naast meer betrokkenheid van medewerkers, leidinggevenden en ondernemers. Dat draagt bij aan een betere inzetbaarheid en productiviteit van uw werknemersbestand.

Eigen casemanagers

Wij werken met eigen casemanagers en hr-specialisten. Bij elke interventie bepalen we zelf wie we het beste kunnen inzetten vanuit ons professionele netwerk, oftewel ons zelf gekozen “provider-boog”.

Geen twijfels achteraf

Wij weten arbeidsverzuim in geld uit te drukken. Dat helpt om beslissingen te nemen, zowel voor werkgever als voor de werknemer. Wij schakelen specialisten (pas) in als het echt nodig is. Vaak weten wij door kort op de verzuimmelding te zitten, verzuim te voorkomen of te verkorten.

Regionaal betrokken

Met vier kantoren is Verheul altijd dichtbij. Wij kennen de hele regio en haar ondernemingen als geen ander. Wij spreken de taal van werkgever en werknemer. Oplossingen zijn vaak dichtbij, letterlijk en figuurlijk.

Maatwerk

Wij leveren maatwerk. Geen enkel verzuimdossier is het zelfde. In het ene geval is directe inzet van een arboarts of arbeidsdeskundige van belang. In het andere geval kan een financiele prikkel helpen en/of juist een goed gesprek.

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN