Helmuth de Wit al 25 jaar vertrouwd met Verheul

Een kwart eeuw klant zijn van Verheul. Dat indrukwekkende cijfer kan Helmuth de Wit overleggen. ,,Ik word met raad en daad bijgestaan”, vertelt de in Anna Paulowna geboren docent (49). ,,En dan maakt het niet uit het nu om verzekeringswerk gaat of om het regelen van een hypotheek.”

De Wit heeft de laatste maanden vooral veel contact gehad met hypotheekadviseur Anton van der Wulp. ,,Ik heb mijn appartement in Den Helder verkocht en een appartement gekocht in Heiloo. Het is een droomplek, in een monumentaal pand met een mooi uitzicht en veel privacy door het vele groen om het terrein. Bovendien ligt het meer centraal in Noord-Holland en dat is ook prettig, want hoewel ik een Noordkopper ben, heb ik ook veel vrienden zuidelijker in de provincie. Het financiële plaatje rond krijgen was alleen geen sinecure. Anton heeft echt vakwerk geleverd.”

In totaliteit heeft Verheul drie keer een hypotheek voor Helmuth mogen regelen. ,,Ik heb in Julianadorp gewoond, daarna tien jaar in Den Helder en ga nu dus naar Heiloo. In eerste instantie liepen de contacten via mijn schoonzus die bij Verheul werkzaam was, maar toen zij rond 2008 voor een andere uitdaging koos, werd Anton mijn contactpersoon bij het bedrijf. Hij heeft ook de vorige hypotheek voor mij geregeld en dat zo goed gedaan dat ik er destijds, in combinatie met de verkoop van de woning in Julianadorp, financieel goed uitsprong.”

Verheul doet echter meer voor hem dan alleen kwaliteit leveren op het gebied van de hypotheek. ,,Anton kwam er ook achter dat mijn pensioenregeling en arbeidsongeschiktheidsverzekering te licht waren. Hij heeft mij daarover opgebeld waarna we in onderling overleg dat rechtgetrokken hebben. Daarnaast word ik op verzekeringsgebied middels nieuwsbrieven en andere digitale uitingen op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en de nieuwste mogelijkheden voor je polissen. Ik ben daar ook zeer tevreden over. Ik weet niet of ik voor dit alles wat meer betaal, maar dat is mij het al bij al zeker waard. Daarbij speelt ook mij dat Verheul je ook echt beloont als je klant blijft. Dit bedrijf kent mij al 25 jaar, kent mijn achtergrond dus ook en kan daardoor maatwerk leveren.”

Gerelateerde berichten