Het Verheul Komtietoernooi 2020: it giet oan!

Het Verheul Komtietoernooi 2020: it giet oan!

Na maandenlange onzekerheid vanwege de coronacrisis heeft de organisatie van het Verheul Komtietoernooi Schagen nu tóch groen licht voor het leukste tennistoernooi van de regio. De inschrijving is geopend. Verheul heeft zich net als vorig jaar als hoofdsponsor aangesloten, net als vele andere toernooisponsors.

Het toernooi wordt gespeeld van zaterdag 15 tot en met zondag 23 augustus op de banen van de Schager Tennis Club. Inschrijven kan tot 10 augustus via www.toernooi.nl.

Vorig jaar was het toernooi een groot succes met een nieuwe 14-koppige commissie. Ook dit jaar staan de mannen te popelen om er een mooie week met goed tennis en veel gezelligheid van te maken. ,,Zowel overdag als ’s avonds hebben we wedstrijden in verschillende speelsterktes op de planning staan. We hebben er ontzettend veel zin in”, vertelt wedstrijdleider Cor Jan Steen enthousiast. Een mening die slechts beaamd kan worden door André Vendrig, algemeen directeur van Verheul. ,,We zijn erg blij dat verenigingen weer opstarten en dat wij daarmee onze maatschappelijke rol weer op een vertrouwde manier kunnen vertolken.”

Gerelateerde berichten