Hoezo, adviseurs voor het leven?

De Verheul Groep heet voortaan kort en krachtig Verheul. Zo is het bedrijf ook bekend. De naamswijziging en deverheul-logo-rgb-payoff small
nieuwe identiteit staan voor een andere invulling van financiële dienstverlening. Verheul vat de essentie daarvan in vier woorden samen: Adviseurs voor het leven.

André Vendrig heeft namens Verheul een dubbele boodschap: “Verheul is veranderd en dat laten we zien met onze nieuwe huisstijl. Maar we zijn nog steeds de oude en vertrouwde tussenpersoon en makelaar van onze klanten. Dat laten we duidelijk merken met onze nieuwe slogan: Adviseurs voor het leven. Dat waren we en dat zijn we meer dan ooit.”

Financiële dienstverleners als Verheul hebben zich de afgelopen jaren bezonnen op hun dienstverlening en manier van werken. Dat is gebeurd onder invloed van maatschappelijke discussies die op gang zijn gekomen door de bouwfraude en de financiële crisis.

“De nadruk is veel meer komen te liggen op het betrouwbaar adviseren van klanten dan op de verkoop van financiële producten en het snel behalen financieel voordeel,” aldus André Vendrig. “Klanten verwachten transparantie over ons doen en laten. Aan de hand van normen en waarden maken we concreet wat we bedoelen met betrouwbaarheid. Klanten willen adviezen over wat zij nu moeten doen om risico’s te beperken, maar we moeten ook duidelijkheid verschaffen over de consequenties in de toekomst. Een adviseur moet met zijn adviezen maatwerk bieden voor klanten. De zakelijke en particuliere. Om dat te kunnen doen, moet hij de situatie van de klanten goed kennen. Dat is een adviseur voor het leven. Een vertrouwensman (of -vrouw) voor alle klanten.”

PHVerheul, een vertrouwde naam

… krijgt een nieuw gezicht.

Terug >>

Gerelateerde berichten