Hypotheekadviseur later op vakantie

 

Hypotheekadviseur later op vakantie door hoos aan hypotheekaanvragen

Gelukkig had hypotheekadviseur Ronald Kok wel gelegenheid om samen met makelaar Bas de Weger het vernieuwde
kantoorfoto opening HHSgn 600px van Verheul│Huis&Hypotheek in Schagen te openen. Het spande erom, want Ronald had zijn vakantie
moeten uitstellen door de onverwacht grote hoeveelheid hypotheekaanvragen die voor 1 juli waren ingediend.
Op deze datum zijn verscherpte normen voor het verstrekken van een hypotheek in gegaan. 
”We hadden verwacht dat daardoor het aantal hypotheekaanvragen zou verminderen, maar niets is minder waar. Het tegendeel gebeurde.
Die grote belangstelling heeft natuurlijk te maken met ons aanbod. Door de lage rentestand kunnen wij vele klanten een hypotheek aanbieden met een looptijd van twintig jaar en met een rente die tussen de twee en drie procent ligt.”

Snel een betrouwbare indicatie
Ook in deze situatie maakten de hypotheekadviseurs Verheul│Huis&Hypotheek de belofte waar om klanten snel duidelijkheid te geven. “We proberen zoveel mogelijk dezelfde dag of de volgende dag het eerste adviesgesprek te voeren. Klanten die bezig zijn met de koop van een huis, een belangrijke beslissing in hun leven, willen zo gauw mogelijk weten waar zij aan toe zijn. Wij komen daaraan tegemoet door snel een betrouwbare indicatie te geven. Dan is het wel even alle hens aan dek om de informatie te verwerken. En moest ik mijn vakantie een week uitstellen. Je laat je klanten – bestaande en nieuwe – nou eenmaal niet in de steek. Dat stellen ze op prijs.”

Het beste van het beste

Met deze manier van werken laat Verheul│Huis&Hypotheek zien wat zij onder kwaliteit en service verstaat. Om klanten het beste van het beste te kunnen blijven bieden, heeft Verheul zich aangesloten bij het kwaliteitslabel Huis&Hypotheek. Zij kan zich nu in de Noordkop nog sterker op de kaart zetten met een breed aanbod aan hypotheekproducten en de ondersteuning van een landelijke organisatie met circa zestig kantoren. Volgend op Wieringerwerf is het kantoor in Schagen nu ook een herkenbaar onderdeel van Verheul│Huis& Hypotheek geworden. Na de zomer krijgt ook het Verheul kantoor in Anna Paulowna de heropening met Huis & Hypotheek. “De grote belangstelling voor de opening en de huidige hypotheekaanvragen, zie ik al bevestiging,” zegt Ronald Kok. “We hebben de juiste keuze gemaakt.”

Impressie geslaagde heropening Verheul | Huis & Hypotheek Schagen

ECK 4655 site 600px 1  ECK 4727 site 600px 2   
     
ECK 4731 site 600px 3 ECK 4734 site 600px 4  

 

Gerelateerde berichten