Informatie-inloopavond bij ZIP Interieur

over woningmarkt en hypotheken 

ZIP

De landelijke Open Huizen Route is dit najaar op zaterdag 1 oktober en als NVM-gecertificeerd bedrijf doen wij daar uiteraard aan mee.
Tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u diverse woningen in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen en Den Helder bezichtigen.
Om u zo goed mogelijk daarop voor te bereiden houden wij op vrijdag 30 september tussen 19.00 en 21.30 uur een informatie-
inloopavond bij ZIP Interieur aan de Smidsweg 14 in Anna Paulowna. Daar hoort u wat er allemaal komt kijken bij het aan-
en verkopen van een woning. Daarnaast kunt u zich vast oriënteren hoe u uw toekomstige woning ingericht zou willen hebben.

Verheul Huis & Hypotheek: informatieavond over woningmarkt en hypotheken

ANNA PAULOWNA – Een woning kopen dan wel verkopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Omdat hier nog wel heel wat bij komt kijken, organiseert Verheul Huis & Hypotheek in samenwerking met interieurspecialist ZIP Interieur een informatie-inloopavond. Plaats van handeling is het onderkomen van ZIP Interieur aan de Smidsweg 14 in Anna Paulowna. De gratis inloopavond is op vrijdag 30 september van 19.00 tot 21.30 uur.

,,Iedereen is welkom om zich te laten informeren over alle actuele onderwerpen rond het kopen en verkopen van een woning”, vertelt algemeen directeur André Vendrig van de Verheul Groep. ,,Niet in een strak kantoor maar in een ongedwongen sfeer bij een erkende interieurspecialist. Daardoor kunnen belangstellenden niet alleen persoonlijk advies inwinnen bij de makelaars en financieel adviseurs van Verheul, maar ook gelijk een advies krijgen over hoe de toekomstige woning ingericht zou kunnen worden. Zij kunnen kortom gelijk een totaalbeeld krijgen wat wel en niet mogelijk is.”

Gerichte informatie over actuele onderwerpen

Een huis kopen blijft ook anno 2016 lastige materie. Want hoe zit het tegenwoordig precies met de hypotheek? Hoeveel kan ik lenen? Uit welke huizen kan ik kiezen en wat moet ik allemaal juridisch regelen? En vooral: is het gunstig om nu een huis te kopen? Het volmondige antwoord daarop is ‘ja’, omdat de hypotheekrente nu nog laag ligt, maar de verwachting is dat die wel gaat stijgen gezien de aantrekkende woningmarkt. Tegelijkertijd krijgt u ook een advies op maat als het gaat om de obstakels die u tegenkomt bij het verkopen van de woning.  

Speeddaten in een ongedwongen sfeer met deskundigen

,,Als je een bezoek brengt aan een makelaar en daarnaast het internet afstruint voor je hypotheekmogelijkheden, dan weet je vaak nog lang niet wat je persoonlijke mogelijkheden zijn voor het kopen van een woning”, licht Vendrig toe. ,,Een en ander hangt vaak ook af van de verkoopprijs van je huidige woning. Daarom organiseren we deze informatie-inloopavond. Geïnteresseerden kunnen in een ongedwongen sfeer één op één praten met deskundigen op het gebied van financiering, makelaardij en inrichting. Lekker ontspannen, onder het genot van een drankje. Je kunt ze vragen stellen, zij kunnen je ingewikkelde zaken uitleggen en je tips geven.”

Gratis toegang

Wil je op weg geholpen worden bij het kopen dan wel verkopen van je woning, kom dan op 30 september naar ZIP Interieur aan de Smidsweg 14 in Anna Paulowna. De avond duurt van 19.00 – 21.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden kan op www.phverheul.nl maar is niet verplicht. Op deze website kun je ook meer informatie vinden. 

 

Gerelateerde berichten