‘Jacco Tijsen belichaamt persoonlijke service Verheul’

Wie kent hem niet in Zijpe en omgeving? Piet Morsch was in de gemeente Zijpe elf jaar wethouder, zestien jaar fractievoorzitter en 22 jaar raadslid. De nu 73-jarige inwoner van Schagerbrug doet het nu rustiger aan als het gaat om het zich politiek inzetten voor de gemeenschap, maar hij let uiteraard nog altijd scherp op zijn eigen huishouden. ,,En Verheul is daarbij een uitstekende relatie gebleken”, aldus Morsch. ,,Met name hypotheekadviseur Jacco Tijsen van Verheul Huis & Hypotheek Julianadorp-Den Helder heeft ons hart gestolen.”

,,Jacco heeft een hypotheek voor één van onze zoons geregeld wat echt niet makkelijk was. Alleen al in het intakegesprek maakte hij indruk. Dat is gratis, dus dan verwacht je een niet al te lange meeting. Maar hij nam gelijk 2,5 uur de tijd voor ons. Dat luisterende oor, maar ook het eindeloze geduld waarmee hij daarna de hypotheek heeft geregeld: Fantastisch gewoon!”

Verheul heeft inmiddels een hechte band met de familie Morsch. ,,Verheul kijkt verder dan het hier en nu en de nabije toekomst”, vertelt de oud-wethouder. ,,Ze kijken echt naar het langetermijnperspectief van een persoon en durven daar richting de grote financiële instellingen ook zo op in te spelen. Het netwerk van Verheul maakt dat dit traject anders verloopt dan wanneer jij direct zo’n grote financiële instelling benadert. Dan ben je een nummer. Kortom, niets anders dan chapeau voor Verheul.”

 

Gerelateerde berichten