Leren van topsporters

Goede adviseurs zijn hun hele werkzame leven bezig
mettopkids logo leren en goed op de hoogte blijven van ontwikkelingen in hun vak.
Kennis en ervaring bepalen voor een belangrijk de kwaliteit van hun adviezen en onze dienstverlening. Opleiden is derhalve een belangrijk onderdeel van ons beleid. Hoe belangrijk wij dat vinden, blijkt ook uit het feit dat wij mede aan de wieg hebben gestaan van de Finance Academy en een actieve bijdrage leveren aan deze regionale onderwijsinstelling die jonge mensen opleidt tot financieel adviseur. (Wij hebben nu zes leerlingen en twee oud-leerlingen in dienst. Vanaf april adopteren wij de volgende drie leerlingen van leerjaar 1.)

Ouders proberen hetzelfde te bereiken bij kinderen, maar het is en blijft lastig om ‘aspirantjes’ bewust te maken van het nut van school, van leren en hun talenten benutten. Gelukkig is er nu een speciaal programma beschikbaar dat leerlingen van groep 7, 8 en verder op een leuke en sportieve manier hun kwaliteiten laat ontdekken. Professionals uit de topsport geven vier keer een les – ook gymles –
op school en leren de kinderen om op een positieve manier naar zichzelf en naar elkaar te kijken.

Vijf jaar TOP-KIDS sponsoren

Dit initiatief van Voetbal Training Totaal sprak ons meteen aan. Vooral het feit dat de kwaliteiten van kinderen zichtbaar worden gemaakt. Wij hebben besloten het TOP-KIDS programma vijf jaar te sponsoren en stellen daarmee jaarlijks driehonderd leerlingen in de gelegenheid mee te doen aan dit programma. Deelname blijkt niet altijd even makkelijk. Met onze sponsoring kunnen wij ervoor zorgen dat de drempel voor deelname wordt verlaagd.
De eerste school die wij TOP-KIDS hebben aangeboden is De Vloedlijn in Julianadorp, de plaats waar wij een nieuwe vestiging hebben geopend. Dit leek ons een goede gelegenheid om wat extra naamsbekendheid te scoren. De leerlingen kregen les van de voormalige profvoetballer Marc de Vries die in Leister City heeft gespeeld, de club die nu de premier league aanvoert.
Wij zijn zo enthousiast over TOP-KIDS dat wij onze contacten gebruiken om supporters te zoeken, ondernemingen die willen optreden als duo-sponsor om nog meer kinderen in de gelegenheid te stellen hun talenten te ontdekken. We nodigen onze medewerkers en relaties uit om scholen voor te dragen voor het TOP-KIDS programma. Ik kan u verzekeren dat kinderen genieten als zij meedoen aan TOP-KIDS en ontdekken hoe leuk leren kan zijn. Je zou de school zo weer over willen doen.

 

Gerelateerde berichten