MAKELAARDIJ EN TAXATIES

Woning verkopen

De verkoop van uw woning is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Als verkoper van een woning doet u een transactie van behoorlijke financiële omvang. U wilt dit op de best mogelijke manier tot stand laten komen met het door u gewenste resultaat. lees meer

De makelaar die even op de vloer laat stampen

Het kopen van een huis maakt voor de meeste mensen hun dromen over wonen waar, omdat ze zich verzekerd hebben van de expertise van een specialist die met beide benen op de grond blijft staan. Of even op de vloer laat stampen door een bouwkundige om te horen of die echt wel zo stevig is als de verkoper beweert.

De makelaars van Verheul doen hun werk vanuit het verantwoordelijkheidsgevoel dat het kopen van een huis een van de belangrijkste beslissingen in het leven is. Als persoonlijke adviseurs, erkend door de beroepsorganisatie NVM en geworteld in de regio, brengen zij nauwgezet de financiële situatie van de koper in kaart. De mogelijkheden en risico’s die daaruit voortvloeien leggen zij vervolgens met finesse in het spel van onderhandelen op tafel. Zij besluiten dat spel met het best haalbare resultaat dankzij een combinatie van inzicht, ervaring en actuele vak- en marktkennis. Zij komen ook, dankzij een in de loop der jaren opgebouwd klantenbestand, met alternatieven mocht een koop onverhoopt niet slagen. Of nu gaat om koop of verkoop, een gezinswoning, woonboerderij, appartement of een bedrijfspand: alle makelaars van Verheul zijn toegewijde specialisten die gaan voor resultaat.