MKB-verzuim-ontzorg-propositie Hollands Kroon Risicobeheer

Hollands Kroon Risicobeheer wil de werkgevers tegemoet komen die geïnteresseerd zijn in een uitgebreide dekking van de re-integratiekosten in het tweede ziektejaar. Dit als alternatief voor de MKB verzuim-ontzorg-verzekering.

Per 1 januari 2020 introduceren zij een pakket 4 als extra alternatief. In dit pakket zijn dan gedekt:<ul

  • Kosten van de bedrijfsarts
  • Arbeidsdeskundig onderzoek
  • Begeleiding re-integratiebureau spoor 2 of haalbaarheidsonderzoek
  • Begeleiding bedrijfsfysiotherapeut
  • Begeleiding bedrijfspsycholoog
  • Gespreksbegeleiding / gespreksbemiddeling

De voorwaarde is dat deze moeten zijn voorgesteld door de bedrijfsarts. De interventiespecialisten worden aangewezen binnen het netwerk van Hollands Kroon Risicobeheer.

De kosten van dit uitgebreide pakket bedragen € 159,75 per medewerker per jaar exclusief BTW.

Het voordeel is dat deze combinatie kan worden gesloten met een ziekteverzuimverzekering bij elke ziekteverzuimverzekeraar via P.H. Verheul Assurantie-Makelaars B.V. Daarmee heeft u als werkgever meer flexibiliteit bij een overstap naar een andere verzekeraar in de toekomst. Bovendien blijft u gebruik maken van het netwerk uit de eigen regio.

Bent u hierin geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met Hollands Kroon Risicobeheer en vraagt u naar de voorwaarden van dit nieuwe uitgebreide pakket als uitstekend alternatief voor de MKB verzuim-ontzorg-verzekering. Hollands Kroon Risicobeheer is bereikbaar op 0223 74 74 40 of info@hollandskroonrisicobeheer.nl

Gerelateerde berichten