Nieuwe website?

Klanten kiezen voor ons, omdat zij persoonlijk advies over hun verzekeringen of financiële situatie op prijs stellen. Zij weten dat onze deskundige collega’s met maatwerk komen voor wat zij nodig hebben. Onze kracht is persoonlijk advies in combinatie met kwalitatieve en effectieve diensten. Wij hebben onze manier van werken bondig samengevat in de belofte dat wij “adviseurs voor het leven” zijn.

Het ligt voor de hand dat wij die rol van adviseur voor het leven hebben gekozen als één van de uitgangspunten voor onze nieuwe website. We kwamen al snel tot de conclusie dat het onbegonnen werk was om alles wat we doen voor onze klanten in digitale vorm te vertalen. Een website is geen alternatief voor een persoonlijk gesprek en een persoonlijk advies op maat. Dat is geen diskwalificatie van de website, maar een nuchtere conclusie.

Transactiegericht

Een website is sterk zender- en transactiegericht en biedt betrekkelijk weinig mogelijkheden voor een echt open dialoog. Het proces is bedoeld om een aankoop tot stand te brengen of een transactie, een afspraak of meer informatie krijgen. Steeds meer bedrijven creëren weliswaar de mogelijkheden om te chatten met websitebezoekers. Maar digitaal communiceren heeft niet de diepgang van een persoonlijk gesprek dat uiteindelijk nodig is om tot een passend en sluitend advies te komen.

Een website is een goed middel om bezoekers te informeren over ons aanbod van woningen en de koop of verkoop te ondersteunen. Maar voor financiële diensten zoals hypotheken en verzekeringen kiezen wij primair voor een persoonlijk gesprek.

Leuk en interessant

Uit deze analyse is niettemin een website ontstaan die wij graag en met trots laten zien. We concentreren ons op wat leuk en interessant is om te weten over Verheul. Wie zijn we, wat doen we en hoe werken. Maar ook hoe wij inhoud geven aan onze rol van een regionale ondernemer in een regionale markt. We vertellen dat wij een van de oprichters en actieve participanten zijn in de Finance Academy, de MBO-opleiding op financieel en administratief gebied. Dat we vijf jaar lang TOP-KIDS regionaal sponsoren, een programma dat kinderen spelenderwijs leert om hun talenten te ontwikkelen.

Onze website is natuurlijk ook een praktisch hulpmiddel: zie hoe makkelijk wij vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar zijn. Heeft u een vraag of wilt u informatie hebben over bepaalde onderwerpen? Via onze nieuwe website kun je bij wijze van spreken ons om een boodschap sturen.

Wilt u meer? Wilt u advies of heeft u een vraag waarin de website niet voorziet? Neem dan die oude, vertrouwde telefoon, bel ons en we maken een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

André Vendrig
Algemeen directeur Verheul Groep

Gerelateerde berichten