NVM / Verheul Open Huizen Dag 1 oktober

De woningmarkt is weer fors in beweging geraakt in 2016, er zijn nu al 20% meer woningen verkocht dan dezelfde periode in 2015. Open Huis oktober 2016
De makelaars van Verheul verwachten veel nieuwe woningzoekers bij de komende NVM / Verheul Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober tussen 11.00 uur en 15.00 uur. De hypotheekrente is nu op een historisch dieptepunt van 2% voor 20 jaar vast, dus voor woningkopers is het nu het beste moment in jaren om een woning te kopen. De woningprijzen stijgen ondertussen ook in de Noordkop een beetje, maar vooral het aantal transacties neemt toe. Het aanbod neemt verder toe, aangezien uitgestelde verkopers nu actief op de markt komen. Voor zeer redelijke prijzen zijn dus nog veel woningen te koop.
Verheul heeft meer dan 200 woningen en bedrijfspanden voor u te koop.

 

Een deel van de verkopers stelt zijn deuren weer open voor de Open Huizen Dag. Bij Verheul zijn ca. 25 woningen zonder afspraak te bezoeken. De deelnemende woningen zijn herkenbaar aan een Open Huisbiljet, NVM-vlag, poster voor het raam of als er een Open Huis Bord in de tuin staat. Dan kunnen belangstellenden van 11.00-15.00 uur gewoon naar binnen. Een bezichtiger krijgt een verkoopbrochure van de bewoners, die zelf thuis zijn om de rondleiding te geven. Een overzicht van alle woningen die deze dag kunnen worden bezocht, staat op de website: www.verheul.nl en www.funda.nl.
Tevens zijn deze woningen te zien in de advertentie van deze week in veel kranten in de Kop van Noord-Holland.

team makeaardij 2 web

Op de foto ziet u de makelaarsgroep van Verheul: Ilona Manneveld, Ingrid Kapitein, Tom Beerepoot, José Luyt, Hans Bos, Irma Takes, Patriek van Veen, Jay Klaaren en Bas de Weger.

 

Gerelateerde berichten