NVM/Verheul Open Huizen Dag 2 april en Verheul Huis en Hypotheek Open hypothekendag op 26 maart

De makelaars van Verheul verwachten grote drukte bij de komende NVM/Verheul Open Huizen Dag op zaterdag 2 april tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Na alle goede berichten over de stijgende woningprijzen en toenemende verkopen is het voor woningkopers het beste moment in jaren om een woning te kopen. De woningprijzen in Amsterdam en de Randstad stijgen wel explosief, maar dat geldt nog niet voor de Kop van Noord-Holland. Voor zeer redelijke prijzen zijn nog veel woningen te koop. Verheul heeft er meer dan 200 in de aanbieding.

NVM Open Huizen Dag-logo

Een tweede goede reden is de historisch lage hypotheekrente. Voor 20 jaar zekerheid ligt de hypotheekrente nu onder de 3 procent en voor 10 jaar zekerheid zelfs onder de 2 procent hypotheekrente.
De hypotheekadviseurs van Verheul Huis en Hypotheek stellen de kantoren in Anna Paulowna, Schagen, Wieringerwerf en Julianadorp open voor hypotheek oriëntatie-gesprekken van woningzoekers op zaterdag 26 maart 2016 van 10.00 uur tot 15.00 uur. U bent van harte welkom zonder afspraak om u financieel voor te bereiden op de Verheul Open Huizen Dag van zaterdag 2 april.

Woningen die aan de halfjaarlijkse NVM Open Huizen Dag deelnemen, worden sneller verkocht dan woningen die hier niet aan meedoen. In de dagen voorafgaand aan de Open Huizen Dag is er sprake van een opleving in het aantal verkopen. Deze opleving is sterker dan wanneer het een ‘gewone’ week betreft. Het kan zo zijn dat kopers een NVM Open Huizen Dag niet willen afwachten en snel hun slag willen slaan voordat de woning potentiële nieuwe kopers aantrekt. Van de groep woningen die heeft deelgenomen aan de laatste NVM Open Huizen Dag in oktober 2015 was 12 weken na de NVM Open Huizen Dag 30% verkocht. Van de groep woningen die niet heeft deelgenomen, is 17 procent verkocht.

Een deel van de verkopers stelt zijn deuren weer open voor de Open Huizen Dag. Bij Verheul zijn ca. 25 woningen zonder afspraak te bezoeken. De deelnemende woningen zijn herkenbaar aan een Open Huisbiljet of NVM-vlag of poster voor het raam hangt of als er een Open Huis Bord in de tuin staat, kunnen belangstellenden van 11.00-15.00 uur onaangekondigd naar binnen.
Een bezichtiger krijgt een verkoopbrochure mee van de bewoners, die zelf thuis zijn om de rondleiding te geven. Een overzicht van alle woningen die deze dag kunnen worden bezocht, staat op de website: www.verheul.nl en www.funda.nl. Tevens zijn deze Verheul Open Huizen Dag woningen te zien in de advertentie van deze week in veel kranten in de kop van Noord Holland.

Makelaardij team 2016

Op de foto ziet u de makelaarsgroep van Verheul: Tom Beerepoot, Bas de Weger, Ilona Manneveld, Kim Meeuwisse, Hans Bos,
Jay Klaaren, Ingrid Kapitein, José Luyt (ontbrekend Kai Luikens).

 

Gerelateerde berichten