NVM-Verheul Open Huizen Route op 28 maart

In dit prille voorjaar van 2015 zorgen de verkopers en de makelaars van
Verheul voor een Verheul team 2015zonnige en vrolijke uitstraling om kopers blij te maken.
Op zaterdag 28 maart bieden een recordaantal van 35 verkopers de gelegenheid tot het vrijblijvend bezichtigen van de mooie woningen in de Noordkop.

Aan alle woningzoekers wordt de gelegenheid geboden om bij de open huis woningen zonder afspraak binnen te lopen. 

Veel keus
Nu de woningmarkt de wind weer in de rug heeft trekken de makelaars van Verheul woningkopers met goede internetpresentaties. Dit samen met opvallende acties voor het grote woningaanbod dat op dit moment beschikbaar is. Bij Verheul Makelaars staan op dit moment ca. 180 woningen in de verkoop. Voor degene die nu wil profiteren van de aantrekkelijke prijzen en zoekt naar een andere of een nieuwe woning is er dus veel keus. 
Als een Open Huisbiljet voor het raam hangt of een Open Huis Bord in de tuin staat, kunnen belangstellenden van 11-15 uur zonder afspraak en vrijblijvend naar binnen. Er ligt een verkoopbrochure gereed en de bewoners zijn thuis om een rondleiding te geven. 
De makelaars zijn op route langs alle huizen en telefonisch bereikbaar om de woningzoekers te woord te staan. Een overzicht van alle woningen die deze dag kunnen worden bezocht, staat op de website: www.phverheul.nl. Kijkers zijn van harte welkom. Tevens zijn deze Open huis woningen te zien in de advertentie van deze week in de Zondagskranten in de kop van Noord Holland, de Wieringer Courant, Schager Weekblad, CTR Polderbode en op dichtbij.nl.

 

 

Gerelateerde berichten