Ondernemers worden beter van samenwerking met Immensa

Verheul heeft zich als partner aangesloten bij Immensa, een samenwerking van een tiental grote, landelijke assurantiebedrijven op het gebied van risicoanalyse en -beheersing en het collectief inkoop van verzekeringen. Bundelen van kennis, ervaring en inkoopkracht heeft voordelen voor de zakelijke klanten.

De samenwerking met Immensa richt zich op de zakelijke markt. “We zijn stuk voor stuk ondernemers die als partners van ondernemers de risico’s van het ondernemen kennen en kunnen helpen bij het vinden van praktische oplossingen,” zegt André Vendrig, algemeen directeur van Verheul. “Immensa is de optelsom van al die kennis en ervaring.”

Immensa is een netwerkorganisatie met een landelijke dekking. De insteek van de samenwerking is kennis bundelen om klanten optimale oplossingen te kunnen bieden voor hun specifieke risico’s, inkoopkracht te benutten en snelheid en diepgang te bereiken. Immensa heeft nu twee eigen labels: voor de risico’s van de groothandel en voor zelfstandigen zonder personeel. De gezamenlijkheid biedt ook veel meer mogelijkheden voor innovatie productontwikkeling.
Partners van Immensa moeten beschikken over gekwalificeerde medewerkers en een aantal volmachten van verzekeraars.
Kijk voor meer informatie op www.immensa.nl

Gerelateerde berichten