Onze Bas en Ronald

Verheul Huis & Hypotheek Schagen: kwaliteit en gunfactor

SCHAGEN- Je ziet hun gezichten, die van Bas de Weger en Ronald Kok, Bas Ronald 20151106 1024buiten op het bord van het pand van Verheul Huis & Hypotheek in de Nieuwstraat in Schagen. En zelfs ‘op’ de bioscoopreclame. Het is in Schagen bij Verheul Huis & Hypotheek dan ook onze Bas en onze Ronald. Het duo Bas de Weger en Ronald Kok van Verheul Huis & Hypotheek heeft, ondanks de mentaliteit van bescheidenheid in West-Friesland, geen enkele moeite met de eisen die anno 2015 aan marketing gesteld worden.

Het geeft een belangrijke kracht aan van Verheul Huis & Hypotheek, naast Schagen ook gevestigd in Anna Paulowna en in Wieringerwerf.
Bas de Weger en Ronald Kok zijn mannen voor wie een goede naam voor alles gaat.

Mannen kortom die door het vuur voor je gaan om je in het geval van makelaar Bas de Weger die droomwoning en in het geval van adviseur Ronald Kok die gewenste hypotheek via Verheul Huis & Hypotheek in Schagen te bezorgen. ,,We zijn heel vaak ’s avonds en in het weekend aan het werk”, verklaren de 38-jarige Kok en de 42-jarige De Weger namens Verheul Huis & Hypotheek, ,,maar dat is geen enkele probleem.”

Elke ondernemer heeft anno 2015 zijn mond vol van betrokkenheid. Betrokkenheid richting klanten en vooral ook betrokkenheid richting eigen personeel. Eigenaar André Vendrig van Verheul lijkt zijn zaken in Schagen –het bedrijf is actief in een groot deel van de Noordkop- voor elkaar te hebben. ,,Het is niet ons bedrijf, maar we beschouwen het wel als zodanig”, aldus Vendrig alsmede Bas de Weger en Ronald Kok namens Verheul Huis & Hypotheek. Het is een beleving die in de loop der jaren is ontstaan: Ronald Kok werkt sinds 2004 voor het bedrijf Verheul en Bas de Weger al sinds 2000. Kok en De Weger hebben overigens meer te bieden dan alleen sympathie. ,,Bas en ik volgen allebei jaarlijks cursussen om up to date te blijven”, vertelt Ronald Kok.
,,Sinds dit jaar ben ik als hypotheekadviseur bovendien verplicht om examens af te leggen.” 

Bas de Weger nog aanvullend: ,,Dit is alleen maar goed, want zo wordt het kaf van het koren gescheiden. Daarom hebben wij ons ook sinds januari aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ronald en ik zijn daardoor met Verheul een beëdigde makelaardij zijn, niet zomaar een makelaardij.
Voor de klant is dat ook belangrijk, want je hebt, wanneer je de expertise van Verheul inroept, als bedrijf en persoon dan ook een streepje voor bij de bank. Bovendien wordt met Verheul Huis & Hypotheek als verkopende partij  je huis op een belangrijke website als Funda.nl.

Bas Ronald 20151106 1024 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten