Open Huizenroute is weer op komst!

De landelijke Open Huizen Route is dit najaar op zaterdag 1 oktober Open Huis
en als NVM-gecertificeerd bedrijf doen wij daar uiteraard aan mee. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u diverse woningen in de gemeenten Hollands Kroon, Schagen en Den Helder bezichtigen. Om u zo goed mogelijk daarop voor te bereiden houden wij op vrijdag 30 september tussen 19.00 en 21.30 uur een informatie- inloopavond bij ZIP Interieur aan de Smidsweg 14 in Anna Paulowna. Daar hoort u wat er allemaal komt kijken bij het aan- en verkopen van een woning. Verder houden wij speciaal voor starters op de woningmarkt tegelijkertijd op vrijdagavond 30 september voor de derde keer een Starterscafé in horecagelegenheid ’t Geveltje op de Markt in Schagen.


Starterscafé Schagen 30-09-2016

Het concept houdt in dat woonstarters ongedwongen in een horecagelegenheid persoonlijk advies kunnen inwinnen bij de deskundigen met wie ze te maken krijgen bij het kopen van een huis: makelaar, financieel adviseur en notaris. Verheul Huis & Hypotheek werkt om van de inloopavond een succes te maken samen met de Stichting Starter, notariskantoor Welkers & Wardenaar en de interieurdeskundigen van ZIP Interieur.

ZRG 1128 krant web 
Ons makelaarsteam: v.l.n.r.:
Irma Takes, Tom Beerepoot, Ilona Manneveld, Patriek van Veen, Jay Klaaren, Ingrid Kapitein, Bas de Weger, José Luyt en Hans Bos

 

Gerelateerde berichten