Wij geven onze klanten elke dag een hand

wij zijn Verheul - Adviseurs voor het leven!

“Verzekeren doe je bij Verheul.” We zijn er best trots op dat dit gevleugelde woorden zijn in de Noordkop.
Noord-Hollanders zijn meestal zuinig met complimenten, want je maakt geen ophef over wat vanzelfsprekend is.

Verheul - Persoonlijk en vertrouwd

Het is voor ons een bevestiging dat wij in de loop der jaren vertrouwen hebben opgebouwd in onze thuismarkt. Met onze producten, diensten én met de manier waarop wij persoonlijke dienstverlening invullen. Dat geldt evenzeer voor de makelaardij en onze financiële activiteiten als voor de verzekeringen. Er is in de loop van ons bestaan veel veranderd in de samenleving en in ons vakgebied en als gevolg daarvan ook in onze organisatie. Maar onze kernwaarden – kwaliteit, vertrouwen, maatwerk en persoonlijke contacten – zijn onveranderd gebleven. Wij kunnen onze klanten, zoals altijd, elke dag een hand geven.

Alle medewerkers van Verheul handelen naar onze kernwaarden, naar wat relaties verwachten van adviseurs. Betrouwbaar maatwerk en oplossingen die zijn afgestemd op de persoonlijke situatie. Om dat te kunnen leveren, hebben persoonlijke contacten onze voorkeur. Beschikken al onze medewerkers over actuele product- en vakkennis. Komen we met concrete en duidelijke voorstellen en offertes. Zijn we zeven dagen per week 24 uur per dag te bereiken. Waar dat kan en waar het bijdraagt aan de kwaliteit en de efficiency van onze dienstverlening maken we natuurlijk gebruik van online-faciliteiten. Wij houden niet alleen van korte communicatielijnen, wij hebben ze ook. Klanten kunnen altijd bij ons terecht, want we zijn een regionale onderneming met vier vestigingen in de kop van Noord-Holland. Onze medewerkers zijn altijd dichtbij.

Wij werken actief met jongeren

Via werken-leren leiden wij jongeren uit onze regio op via de Finance Academy. Zo leren ze op MBO+ niveau het financiële adviesvak. Continue hebben wij 5 tot 10 jongeren in opleiding en inmiddels al 6 in vaste dienst.

Wij werken voor onze relaties

Om onze relaties zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben wij contacten met de gehele inkoopmarkt van geldverstrekkers, verzekeraars en andere financiële instelleningen. Uiteindelijk werken wij voor 1 partij: onze klanten.

Regionaal betrokken

Met vier kantoren is Verheul altijd dichtbij. Wij kennen de hele regio en haar inwoners als geen ander. Dat vergemakkelijkt zowel de verkoop als aankoop van uw woning of bedrijfspand.

Relaties en collega’s blijven lang bij ons

Bij Verheul blijven collega’s vaak lange tijd werken. Vanuit een 1e of 2e baan leren zij het vak, onze relaties en onze kernwaarden kennen. Wij zijn er -altijd- voor klanten als het nodig is. Onze klanten waarderen het als ze dan kunnen rekenen op de vertrouwde Verheul-collega’s.

Uw Adviseurs

verkochte woningen per jaar

vestigingen

gemiddeld in de verkoop

gemiddelde klantbeoordeling

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN