WIJ ZOEKEN EEN RELATIEBEHEERDER HYPOTHEKEN VOOR HET LEVEN. BEN JIJ DAT?

Als jij in de kop van Noord-Holland woont, is onze mentaliteit je niet vreemd. We hebben vakkennis samen met de volle aandacht voor onze relaties boven aan staan. Wij adviseren onze relaties over en voor het leven. Wij zijn op zoek naar:

Een enthousiaste servicegerichte relatiebeheerder hypotheken.

Je bent een vakvrouw/man als relatiebeheerder Hypotheken. Je wil uitmuntende service verlenen en onze relaties hun financiële zorgen uit handen nemen. Je woont in de regio tussen Alkmaar, Den Helder en Hoorn.

Wat mag je van ons verwachten?
Een prima salaris plus goede employee benefits. We dagen je continue uit om te adviseren op het hoogste niveau. Onze 6 hypotheekadviseurs zijn allen (gecertificeerd) hypothecair adviseurs (of meer). We hebben directe lijnen en een informele sfeer. We werken in een moderne kantoororganisatie met een hoge graad van automatisering en een grote eigen verantwoordelijkheid bij al onze collega’s.

Verheul Huis & Hypotheek
Verheul is in haar vakgebied één van de grotere werkgevers in de kop van Noord-Holland. Wij zijn al meer dan 40 jaar specialist in financiële dienstverlening, met als kernactiviteiten:
hypotheken, verzekeringen, pensioenen, zorg- en inkomensvoorzieningen, advies in arbeidsverzuim en makelaardij o/g en taxaties.

We hebben ruim 80 collega’s die adviseren vanuit onze kantoren in Anna Paulowna, Schagen (2x), Julianadorp en Wieringerwerf. Daarnaast leiden wij  continue een groep van 5 tot 10 talentvolle jongeren op in ons vak, voornamelijk via de Finance Academy en zijn we actieve sponsor van TopKids voor de regionale basisschooljeugd.

Meer informatie en of reageren?

Bel André Vendrig (0223-747436) of Hans Bos (0227-602824)
Via e-mail?! Sollicitatie@verheulgroep.nl

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN