Wij hebben volmachten van een aantal toonaangevende verzekeraars. Dat is een bewuste keuze om onze relaties nog beter van dienst te kunnen zijn.

Graag leggen wij u uit wat een gevolmachtigd agent is.

Volmachten zijn professionele financieel dienstverleners die de bevoegdheid (‘volmacht’) hebben om namens een of meerdere verzekeraars en/of banken rechtstreeks op te treden. Een gevolmachtigd adviseur doet veel overeenkomstig werk van wat een verzekeraar ook doet. Niet alles is gelijk, want volmachtgevers dragen uiteindelijk niet de financiële risico’s als risicodrager. Wel staan zij veel dichter bij de relaties voor een beter advies en kunnen in eigen beheer uw belangen goed behartigen.

Verheul heeft net als andere volmachtkantoren een eigen vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (Afm). Daarmee hebben wij als adviseur een belangrijke toegevoegde waarde in huis – onze volmacht(en). Wij kunnen u daarmee beter en sneller van dienst zijn.

Wij zijn naast gevolmachtigd namens verzekeraars ook intermediair, adviseur en bemiddelaar. Wij gebruiken ons eigen volmachtbedrijf om de advies- en bemiddelingsactiviteiten te ondersteunen. De uitoefening van beide bedrijven vindt plaats in aparte ondernemingen, dat kunt u zien aan de namen P.H. Verheul Assuradeuren B.V.(het volmachtbedrijf)  respectievelijk P.H. Verheul Assurantie-Makelaars B.V. (ons advies- en bemiddelingsbedrijf).

De voordelen voor onze relaties zijn dat wij zelf aanvragen voor verzekeringen en andere financiële producten volledig zelfstandig behandelen, accepteren en verwerken. Dus zonder tussenkomst van de verzekeraars. Dat is sneller en efficiënter. U loopt daarbij geen enkel risico: banken en verzekeraars zijn gebonden aan wat wij als gevolmachtigd agent met u hebben afgesproken. Ook als u een schade heeft regelen wij dat als gevolmachtigd agent ook allemaal zelf. Dat is belangrijk als u prijs stelt op goede, snelle en persoonlijke service zonder bureaucratische omwegen.

Wij leveren maatwerk. Of het nu gaat om het verzekeren van een auto of wagenpark, een woonhuis of bedrijfsgebouw of een reisverzekering of rechtsbijstand, particulier of zakelijk,  wij leveren als professional het juiste financiële product. Zo hebben wij bijvoorbeeld in ons volmachtbedrijf een op maat gemaakt privé pakket voor verzekeringen. Deze sluit door de postcode kortingen en extra dekkingen uitermate goed aan op de regio en op woningkopers uit ons makelaardij- en hypotheekbedrijf. Wij hebben de premie en voorwaarden van de standaard maatschappijproduct,   in nauw overleg met de risicodragende verzekeraars, zo aangepast dat dit beter is voor onze regio en onze relaties. U kunt dit zien doordat wij het zelfs een eigen naam hebben gegeven: het “Hollands Kroon Privé pakket”. Dit pakket is ons eigen ‘huismerk’ en we ondertekenen de polissen in dit pakket zelf. Dit doen we uiteraard namens en samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen, de risicodragers op de achtergrond.

Daarmee is ons huispakket onderscheidend in de markt en vaak beter dan een standaard product van een verzekeringsmaatschappij. Daarnaast heeft u bij uw aanvraag, polisbeheer en schadeafwikkeling met maar één vertrouwde adviseur te maken: Verheul. Zonder extra kosten. Immers, wij nemen de verzekeraars banken veel werk uit handen. Wij ontvangen van deze partijen een aparte vergoeding. U betaalt niets extra’s. Deze aparte vergoeding is alleen bestemd voor de volmachtwerkzaamheden.

Als Verheul zijn en blijven wij onafhankelijk in ons advies. Wij hebben meerdere volmachten van verzekeraars en treden daarvoor zelfstandig op. Wij zijn echter zeker niet verplicht om financiële producten onder te brengen bij deze verzekeraars. Wij hebben als uitgangspunt dat wij kiezen voor de verzekeringen die voor ons relaties het beste passend zijn. Vaak zijn dat onze volmachtverzekeringen. Omdat wij ze op maat gemaakt hebben en omdat de dienstverlening aan u dan helemaal in onze eigen hadden hebben.

Verheul, adviseurs voor het leven.

Als volmachtkantoor voldoen we volledig aan de eisen die door de Autoriteit Financiële Markten (Afm) zijn gesteld. Bovendien stellen banken en verzekeraars die een volmacht aan een financieel dienstverlener verlenen nog eens extra voorwaarden van vakbekwaamheid, transparantie en integriteit. Zoals bijna alle volmachtkantoren zijn wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA) die eigen kwaliteitsnormen hanteert. Tenslotte heeft ons volmachtbedrijf een aparte website:  volmacht.phverheul.nl

Mocht u nog meer informatie willen, kijk dan op www.nvga.nl. Al deze gevolmachtigd agenten zijn aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, postbus 93257, 2509 AG Den Haag.

financieel experts

gemiddelde beoordeling

hypotheekadviezen per jaar

verkochte woningen per jaar