Echtscheidingsadviezen

VERHEUL IS Al DECENNIA EEN BETROUWBARE ADVISEUR VOOR HET LEVEN

Wij hebben altijd de financiële oplossing. Onze adviseurs volgen alles wat vakmatig te leren is en zijn persoonlijk betrokken. We kennen onze relaties en hun situaties door en door. Onze kwaliteit wordt erkend door onafhankelijke partijen en onze kwaliteit is geborgd met ISO-certificering.

Moeilijk delen een stuk makkelijker maken

Scheiden is vaak lijden en dat vraagt dan ook om een discrete aanpak. Verheul is als lokaal geworteld bedrijf vanaf de eerste kennismaking persoonlijk betrokken. Vaak is één van onze adviseurs bekend met uw beider achtergrond. Hierdoor komen we sneller tot resultaten en oplossingen. Verheul ontzorgt u nu en na de echtscheiding dankzij het opstellen van een convenant, (kinder)regelingen en financiële planningen waaronder de hypotheek en verzekeringen van beide partners. Dit alles gebeurt tegen lagere (advocaat)kosten, dat is bij ons onderdeel van het gehele (financiële) plan. Wij begeleiden u van A tot Z totdat er een overzichtelijk financieel plan en goede afspraken op tafel liggen.

Verheul in het kort:

In geval van scheiden weten wij wat en hoe u het geregeld wilt hebben. Wij hebben financieel adviseurs die gespecialiseerd zijn in echtscheidingen. U wilt:

* Korte lijnen met uw adviseur? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor uw vragen en u kunt altijd bij ons binnenlopen;

* Minder kosten? Juist ook bij een scheiding regelen wij naast de formele stukken ook direct voor beiden de hypotheek, verzekeringen en hele echtscheiding in één keer;

* Een bekend gezicht? Wij regelen voor onze vele vaste klanten de scheiding omdat wij al alles van ze weten. Dat werkt en praat wel zo makkelijk.

* Alles aan één tafel geregeld? Onze adviseurs regelen het in één keer voor beide partners. Dat voorkomt ‘onderling gedoe’.

* Niet apart naar een advocaat? Wij ontzorgen u. Vaak bent u veel meer tijd en geld kwijt wanneer u zelf alles moet regelen. Wij regelen de noodzakelijke stukken met de advocaat tegen lagere kosten.

24/7 bereikbaar

Korte lijnen met uw adviseur? Wij zijn 24/7 bereikbaar voor uw vragen en u kunt altijd bij ons binnenlopen

Minder kosten

Minder kosten? Juist ook bij een scheiding regelen wij naast de formele stukken ook direct voor beiden de hypotheek, verzekeringen en hele echtscheiding in één keer

in één keer voor beide partners

Alles aan één tafel geregeld? Onze adviseurs regelen het in één keer voor beide partners. Dat voorkomt ‘onderling gedoe’.

Wij ontzorgen u

Niet apart naar een advocaat? Wij ontzorgen u. Vaak bent u veel meer tijd en geld kwijt wanneer u zelf alles moet regelen. Wij regelen de noodzakelijke stukken met de advocaat tegen lagere kosten.

Uw Adviseurs

verkochte woningen per jaar

vestigingen

gemiddeld in de verkoop

gemiddeld cijfer

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN