Wij zijn Verheul - Adviseurs voor het leven!

Maak een afspraak voor een gratis hypotheekgesprek!

Ook profiteren van de historisch lage hypotheekrente?

Bent u opzoek naar een nieuwe woning en wilt u ook graag profiteren van de historisch lage hypotheekrente? Wij bieden u een gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek aan. In dit gesprek bekijken wij alle mogelijkheden en opties die kunnen bijdragen aan het kopen van uw (volgende) droomhuis. Maak nu een meteen een afspraak!

Gratis erachter komen wat uw hypotheek-mogelijkheden zijn? Vraag een hypotheekgesprek aan!

Voer uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en uw vragen te beantwoorden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Regionaal betrokken

Met vier kantoren is Verheul altijd dichtbij. Wij kennen de hele regio van de Kop van Noord-Holland en haar inwoners als geen ander. Dat vergemakkelijkt zowel de verkoop als aankoop van uw woning of bedrijfspand.

Meest geschikte oplossing

Verheul is onafhankelijk en vergelijkt alle aanbieders en geldverstrekkers. Zo kunnen wij voor u de meest geschikte oplossing in rente, premie en voorwaarden uit de markt halen.

Advies op maat

Verheul kan een breed palet aan financiële expertise overleggen dat ook een advies op maat omvat. Dit als het gaat om onder meer vermogensgroei, een zakelijke financiering of studiefinanciering.

Wij handelen in uw belang

Waar anderen alleen eigen producten verkopen, adviseren wij echt met één belang voor ogen. Uw belang.

Uw Adviseurs

verkochte woningen per jaar

vestigingen

gemiddeld in de verkoop

gemiddelde klantbeoordeling

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN