Free & rightful advice!

De makelaar die je even op de vloer laat stampen

Het huis is voor de meeste mensen het hun kostbaarste bezit. Letterlijk en figuurlijk. Het is een pittig onderdeel van hun financiële huishouden, maar maakt ook hun dromen over wonen waar. Als het huis maar goed gekozen en weloverwogen gefinancierd is. Bij zo’n belangrijke aan- of verkoop is het nuttig om je te verzekeren van een specialist die met beide benen op de grond blijft staan. Of even op de vloer laat stampen door een bouwkundige om te horen of die echt wel zo stevig is als de verkoper beweert.

Een erkende makelaar voorkomt dat het droomhuis verandert in een boze droom of misschien wel een nachtmerrie. Hij is de ervaren specialist die een woning op z’n waarde weet te schatten, in financieel en technisch opzicht. Die specialisten uit zijn netwerk inschakelt om zorgen en gebreken zoveel mogelijk in beeld te krijgen. Die het woningbezit in de regio uit eigen ervaring kent. Die eerst de financiële situatie van de koper in kaart brengt, zodat duidelijk is afgebakend wat de mogelijkheden en de risico’s zijn. Die dankzij een in de loop der jaren opgebouwd klantenbestand met alternatieven kan komen als een koop onverhoopt niet slaagt.

Geen misverstanden achteraf
Het verschil tussen werken met een makelaar en zelf een huis kopen, is het verschil tussen werken met en zonder kennis van zaken en ervaring. Wat voor een makelaar dagelijks werk is, is voor een koper een nieuwe ervaring. Met alle risico’s van dien. Onze makelaar regisseren het hele proces vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de afronding bij de notaris. Zij zorgen ervoor dat het zorgvuldig wordt afgewikkeld, volgens de wet en de regelgeving. Met duidelijke afspraken die geen ruimte laten voor misverstanden-achteraf. Het kopen van een huis vraagt beslissingen die invloed hebben op je leven nu en straks. De makelaars van Verheul doen hun werk vanuit die verantwoordelijkheid. Als persoonlijke adviseurs, erkend door de beroepsorganisatie NVM, die kunnen terugvallen op actuele vak- en marktkennis, die het spel van onderhandelen beheersen, die niet emotioneel betrokken zijn bij een huis, die doelgericht werken aan een afgesproken resultaat. Of nu gaat om koop of verkoop, een
modaal of luxe huis of een bedrijfspand – alle makelaars van Verheul zijn de toegewijde specialisten die altijd maatwerk opleveren.

Financial Experts

We have the most famous experts in reputable company providing expert advice on Wills, Lasting Power of Attorney and
Debt Solut.

Always Available

Our experts are always available over the phone and online. Web chat is available from 8am to 8pm or you can give us a call for free money advice.

Customer Focused

We will go ahead that extra mile to ensure our clients welfare, our working hours are convenient to our Client’s needs from our first contact.

No Sales Cultures

We don’t believe in the sales culture, but instead we believe in the service culture. Yes, time is precious, but we make the right decision just to save it.

financieel experts

gemiddelde beoordeling

hypotheekadviezen per jaar

verkochte woningen per jaar

Awesome Customers

Our Partners