Wij zijn Verheul - Adviseurs voor het leven!

Ontvang een gratis waardebepaling van uw woning!

Wat is uw huis waard?

Bezig met het oriënteren van het kopen of verkopen van een huis? Wij bieden u een gratis waardebepaling aan! Vul onderstaande gegevens in en ontdek in enkele stappen de geschatte waarde van uw woning.

Ja, ik wil (gratis en vrijblijvend) weten wat mijn huis waard is!

Voer uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken en uw vragen te beantwoorden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Regionaal betrokken

Met vier kantoren is Verheul altijd dichtbij. Wij kennen de hele regio van de Kop van Noord-Holland en haar inwoners als geen ander. Dat vergemakkelijkt zowel de verkoop als aankoop van uw woning of bedrijfspand.

Wij leveren maatwerk

De makelaars van Verheul hebben de ervaring, de vak- en marktkennis en het (financiële) netwerk om maatwerk te leveren vanaf het eerste contactmoment tot de uiteindelijke ondertekening bij de notaris

Zekerheid voor en na de koop

Wij weten financieel en technisch een woning op waarde te schatten en schakelen bij twijfel specialisten in uit ons eigen netwerk. Zoals hypotheekadviseurs en bouwkundigen om zorgen te voorkomen en gebreken in beeld te brengen.

Relaties en collega’s blijven lang bij ons

Bij Verheul blijven collega’s vaak lange tijd werken. Vanuit een 1e of 2e baan leren zij het vak, onze relaties en onze kernwaarden kennen. Wij zijn er -altijd- voor klanten als het nodig is. Onze klanten waarderen het als ze dan kunnen rekenen op de vertrouwde Verheul-collega’s.

Uw Adviseurs

verkochte woningen per jaar

vestigingen

gemiddeld in de verkoop

gemiddelde klantbeoordeling

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN