Free & rightful advice!

Als het erop aankomt, moet een verzekering zijn werk doen

Wij hebben ons werk goed gedaan als het noodlot heeft toegeslagen en de klant tevreden is over onze dienstverlening.
Dat is de essentie van verzekeren: aan de verwachtingen voldoen als het erop aankomt en financieel doen wat het moet doen. Daar moeten klanten blind op kunnen vertrouwen. Ons werk is samen met klanten risico’s in kaart brengen en rekening houdend met de financiële mogelijkheden daar een optimale dekking bij zoeken. We doen dat vanuit een onafhankelijke positie.

Wij kunnen wel terugvallen op een landelijk netwerk dat ons een goede ingang biedt bij verzekeraars. Als volmachtkantoor behoren wij tot een selecte groep bedrijven in Nederland die bevoegd is namens een verzekeraar verzekeringen af te sluiten, polissen af te geven, schades te behandelen en de premie te bepalen.
Al onze medewerkers zijn ervan doordrongen dat klanten hun zekerheden in onze handen hebben gelegd. Dat schept verplichtingen op het gebied van vakkennis, bereikbaarheid en persoonlijke dienstverlening. Wij staan voor een professioneel advies en een efficiënte en verantwoorde afhandeling van verzekeringszaken.

Ons pakket omvat alles wat particuliere en zakelijke klanten aan verzekeringen nodig hebben. Zoals het verzekeren van wettelijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, reis- en annuleringskosten, woonhuis, inboedel, motorrijtuigen, inclusief caravans, (gezins) ongevallen en uitvaarten. Denk bij risico’s niet alleen aan materiële schade. Terugval in inkomen kan ook een behoorlijk groot risico zijn. Het door ons zelf samengestelde verzekeringspakket sluit aan op het specifieke risicobeeld van onze regio. Wij bieden speciale tarieven voor het postcodegebied tussen Den Helder en Alkmaar (in overleg ook daar buiten).

Geschikt als RegioBank

De persoonlijke en betrokken manier waarop wij onze klanten van dienst zijn, maken ons bij uitstek geschikt als RegioBank. Een bank met een sterk lokale functie die zij dichtbij haar klanten uitoefent. Waar je zo maar binnen kunt lopen en geen drempels hoeft te nemen om je financiële zaken te regelen of financieel advies te vragen. Bij de kantoren van Verheul worden klanten altijd naar wens persoonlijk geholpen.

Verzekeren en Sparen

We have the most famous experts in reputable company providing expert advice on Wills, Lasting Power of Attorney and
Debt Solut.

Verzekeren en Sparen

Our experts are always available over the phone and online. Web chat is available from 8am to 8pm or you can give us a call for free money advice.

Verzekeren en Sparen

We will go ahead that extra mile to ensure our clients welfare, our working hours are convenient to our Client’s needs from our first contact.

Verzekeren en Sparen

We don’t believe in the sales culture, but instead we believe in the service culture. Yes, time is precious, but we make the right decision just to save it.

financieel experts

gemiddelde beoordeling

hypotheekadviezen per jaar

verkochte woningen per jaar

Awesome Customers

Our Partners