Free & rightful advice!

Als het erop aankomt, moet een verzekering zijn werk doen

Wij hebben ons werk goed gedaan als de klant ondanks alle tegenslag tevreden is nadat het noodlot heeft toegeslagen en hij of zij onze expertise heeft ingeroepen. Dat is de essentie van verzekeren: aan de verwachtingen voldoen als het erop aankomt en financieel doen wat het moet doen. Daar moeten klanten blind op kunnen vertrouwen. Ons werk is samen met klanten risico’s in kaart brengen en rekening houdend met de financiële mogelijkheden daar een optimale dekking bij zoeken. We doen dat vanuit een onafhankelijke positie, maar wél met een landelijk netwerk.

Als volmachtkantoor behoren wij tot een selecte groep bedrijven in Nederland die bevoegd is namens een verzekeraar verzekeringen af te sluiten, polissen af te geven, schades te behandelen en de premie te bepalen. Ons pakket omvat alles wat particuliere en zakelijke klanten aan verzekeringen nodig hebben. Zoals het verzekeren van wettelijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, reis- en annuleringskosten, woonhuis, inboedel, motorrijtuigen, inclusief caravans, (gezins-)ongevallen en uitvaarten. Oók risico op terugval in inkomen kunt u bij ons afdekken. Waarbij wij speciale tarieven hanteren voor het postcodegebied tussen Den Helder en Alkmaar (in overleg ook daarbuiten).

Geschikt als RegioBank

De persoonlijke en betrokken manier waarop wij onze klanten van dienst zijn, maken ons bij uitstek geschikt als RegioBank. Een bank met een sterk lokale functie die zij dichtbij haar klanten uitoefent. Waar je zo maar binnen kunt lopen en geen drempels hoeft te nemen om je financiële zaken te regelen of financieel advies te vragen. Bij de kantoren van Verheul worden klanten altijd naar wens persoonlijk geholpen.

Verzekeren

Verzekeren met meer aandacht voor uw persoonlijke situatie. Met toegang tot een groot netwerk aan verzekeraars. Wij zorgen dat als het erop aankomt uw verzekering ‘doet wat afgesproken en nodig is’.

Sparen

Nederland is groot geworden door spaargeld. Verheul staat u met advies bij naar Noord-Hollandse mentaliteit. Zodat u weerbaar bent als het nodig is.

Bankservice

Automatisering en robotisering gaan naar the next level in deze eeuw. Juist dit gecombineerd met persoonlijke service maakt onze dienstverlening onderscheidend en gewenst voor vele relaties.

Financieel advies

Hypotheek of scheiding? Estate planning of sparen voor een studie? ‘De bank’ op zijn woord geloven of een onafhankelijk advies? Wij hebben het antwoord.

financieel experts

gemiddelde beoordeling

hypotheekadviezen per jaar

verkochte woningen per jaar

Awesome Customers

Our Partners