Plannen om een eerste huis te kopen?

Bezoek het Schager Starterscafé op vrijdag 20 meiStarterscafe 2016
Schagen – Een eerste huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven.
Omdat hier nog wel heel wat bij komt kijken, wordt er voor de tweede keer op 20 mei in ’t Geveltje op de Markt in Schagen het Starterscafé georganiseerd. Tijdens deze gratis inloopavond is iedereen welkom om zich te laten informeren over alle –actuele- onderwerpen rond het kopen van een eerste woning. Ongedwongen in het café dus, waar je persoonlijk advies kunt inwinnen bij aanwezige deskundigen, zoals makelaar, financieel adviseur, notaris en interieurspecialist.

Klik hier voor meer informatie en om eventueel aan te melden

Gerichte informatie over actuele onderwerpen
Het kopen van een huis is lastiger dan de meeste woonstarters denken. En dan gaat het vaak ook nog over moeilijke onderwerpen. 
Want hoe zit het tegenwoordig precies met de hypotheek? Hoeveel kan ik lenen? Uit welke huizen kan ik kiezen en wat moet ik allemaal juridisch regelen?

In een ongedwongen sfeer speeddaten met deskundigen
‘Als je een bezoek brengt aan een makelaar en daarnaast het internet afstruint voor je hypotheekmogelijkheden, dan weet je vaak nog lang niet wat je
persoonlijke mogelijkheden zijn voor het kopen van je eerste woning’, licht Stichting Starter toe. ‘Dat leidt tot een gevoel van onzekerheid.
Daarom organiseren we het Starterscafé. De locatie maakt de sfeer gemoedelijk, waardoor de woonstarters en de deskundigen elkaar lekker ontspannen, onder het genot van een drankje, kunnen spreken. Deze inloop-informatieavond stelt daardoor in staat jongeren, maar ook hun ouders, in staat in een ongedwongen sfeer één op één te praten met deskundigen op onder meer het gebied van financiering, makelaardij en het notariaat. Je kunt ze vragen stellen, zij kunnen je ingewikkelde zaken uitleggen en je tips geven. Alle deskundigen, die je kunnen helpen bij het kopen van je eerste woning, zijn aanwezig.’

Gratis toegang voor woonstarter
Wil je op weg geholpen worden bij het kopen van je eerste huis, kom dan op 20 mei naar het Starterscafé in ’t Geveltje, Markt 3 in Schagen.
De avond duurt van 19.00 tot 21.30 uur. De toegang is gratis en jezelf aanmelden kan op www.stichtingstarter.nl, maar is niet verplicht.
Op deze website kun je ook meer informatie vinden. Een gratis goodiebag met extra informatie over het kopen van een eerste woning ligt klaar.

 Starterscafe foto jong stel 1024
 
Makelaar Tom en hypotheekadviseur Michelle namens de Verheul Groep met Kain en Annique

Klik hier voor meer informatie en om eventueel aan te melden

Gerelateerde berichten