Meer over ons

VERHEUL IS Al DECENNIA EEN BETROUWBARE ADVISEUR VOOR HET LEVEN

Wij hebben altijd de financiële oplossing. Onze adviseurs volgen alles wat vakmatig te leren is en zijn persoonlijk betrokken. We kennen onze relaties en hun situaties door en door. Onze kwaliteit wordt erkend door onafhankelijke partijen en onze kwaliteit is geborgd met ISO-certificering.

De verkoop van uw woning is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Als verkoper van een woning doet u een transactie van behoorlijke financiële omvang. U wilt dit op de best mogelijke manier tot stand laten komen met het door u gewenste resultaat.

Overweegt u te verhuizen? Of denkt u na over een eerste koopwoning? In welke situatie u zich ook bevindt, bij het kopen van een woning moeten er veel beslissingen worden genomen. En omdat sentiment vaak ook een rol speelt, is het van belang dat u de juiste afweging maakt tussen verstand en gevoel.

Onze Register Makelaars/Taxateurs staan garant voor een juiste waardebepaling en snelle afhandeling van taxaties. Deze taxatierapporten, ook voor het NWWI, worden door banken en verzekeringsinstellingen geaccepteerd voor bijvoorbeeld uw hypotheek of verzekering.

Woningwaarde berekenen

Zoekt u een specifieke woning? Maar vindt u het niet in het huidige aanbod? De makelaars van Verheul helpen u graag met zoeken. We zoeken actief in het aanbod van onze woningen. Zodra wij vinden wat u zoekt, bent u de eerste die van ons hoort.

Verheul heeft het grootste aanbod te koop staande woningen in Noord-Holland noord. Bekijk online ons aanbod.

De makelaar die even op de vloer laat stampen

Het kopen van een huis maakt voor de meeste mensen hun dromen over wonen waar, omdat ze zich verzekerd hebben van de expertise van een specialist die met beide benen op de grond blijft staan. Of even op de vloer laat stampen door een bouwkundige om te horen of die echt wel zo stevig is als de verkoper beweert.

De makelaars van Verheul doen hun werk vanuit het verantwoordelijkheidsgevoel dat het kopen van een huis een van de belangrijkste beslissingen in het leven is. Als persoonlijke adviseurs, erkend door de beroepsorganisatie NVM en geworteld in de regio, brengen zij nauwgezet de financiële situatie van de koper in kaart. De mogelijkheden en risico’s die daaruit voortvloeien leggen zij vervolgens met finesse in het spel van onderhandelen op tafel. Zij besluiten dat spel met het best haalbare resultaat dankzij een combinatie van inzicht, ervaring en actuele vak- en marktkennis. Zij komen ook, dankzij een in de loop der jaren opgebouwd klantenbestand, met alternatieven mocht een koop onverhoopt niet slagen. Of nu gaat om koop of verkoop, een gezinswoning, woonboerderij, appartement of een bedrijfspand: alle makelaars van Verheul zijn toegewijde specialisten die gaan voor resultaat.

Uitgebreide presentatie op Funda

Als NVM-makelaar geven wij uw woning de meest uitgebreide exposure op internet, veel meer dan andere makelaars: Verheul.nl, Funda.nl, Jaap.nl, Zoekallehuizen.nl, Koopwoningen.nl, Huislijn.nl. Een uitgebreide presentatie bestaat uit foto’s, een hoogtefoto, 360-graden foto’s, een woonvideo en plattegronden. Ook een drone-video is mogelijk.

Regionaal betrokken en aanwezig

Verheul altijd dichtbij. Onze vestigingen liggen dichtbij. Onze makelaars komen uit Schagen, Wieringen, Anna Paulowna en Wieringerwerf. Wij kennen de hele regio van de Kop van Noord-Holland en haar inwoners als geen ander. Dat vergemakkelijkt zowel de verkoop als aankoop van uw woning of bedrijfspand.

Maatwerk

De makelaars van Verheul hebben de ervaring, de vak- en marktkennis en het (financiële) netwerk om maatwerk te leveren van het eerste contactmoment tot de finale ondertekening bij de notaris.

Zekerheid voor en na de koop

Wij weten financieel en technisch een woning op waarde te schatten en schakelen bij twijfel specialisten in uit ons eigen netwerk. Zoals hypotheekadviseurs en bouwkundigen om zorgen te voorkomen en gebreken in beeld te brengen.

Uw Adviseurs

verkochte woningen per jaar

vestigingen

gemiddeld in de verkoop

gemiddeld cijfer

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN