Verheul Regiobank

BANKDIENSTEN WAARBIJ DE KLANT ECHT CENTRAAL STAAT

De persoonlijke bank waar de financieel adviseurs van de Verheul Groep met passende service en de juiste aandacht een compleet pakket aan bankproducten aanbieden.

Persoonlijk advies

De Verheul groep is Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Bankdiensten met persoonlijke aandacht die u mag verwachten. Waar u altijd binnen kunt lopen voor vragen en informatie. Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Onze (Regiobank-)bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

Uw financiële zaken zijn bij ons in goede handen.

RegioBank heeft ruim 530 vestigingen verspreid over Nederland. Bij ons kunt u uw bankzaken regelen zoals ú dat wilt. Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende kennismaking op ons kantoor.

Advies van een eigen adviseur

Wij luisteren naar uw wensen en geven professioneel en persoonlijk advies. Onze bankproducten zijn eenvoudig en duidelijk met gunstige tarieven.

Het kan bij ons!
Zilvervloot Sparen

Sparen voor uw (klein)kind met een aantrekkelijke rente en een premie tot 10%.

Een compleet betaalpakket.en zeer voordelig!

Een compleet betaalpakket om uw geldzaken te regelen zoals u dat wilt.

Wij zijn RegioBank

Bij u in de buurt

U bent bij ons geen rekeningnummer. U wordt geholpen door iemand die u kent van ook uw adviezen over uw hypotheek, verzekeringen en andere diensten.

Een complete bank bij ons in huis!

Een bank waar u terecht kunt voor betalen en sparen. Op een moderne en persoonlijke wijze. RegioBank heeft alles onder één dak.

Zonder gedoe

Wij brengen uw financiële vragen terug tot begrijpelijke oplossingen en gewoon goede producten en diensten..

zakelijke klanten

jaar ervaring

beoordeling

kantoren

Onze columns

ONZE KEURMERKEN