Woning kopen

Overweegt u te verhuizen? Of denkt u na over een eerste koopwoning? In welke situatie u zich ook bevindt, bij het kopen van een woning moeten er veel beslissingen worden genomen. En omdat sentiment vaak ook een rol speelt, is het van belang dat u de juiste afweging maakt tussen verstand en gevoel. Wij zijn u daarbij graag van dienst als aankopend makelaar en financieel adviseur.

Als aankopend makelaar begeleiden we u bij uw aankoop. We adviseren u over de vraagprijs, de werkelijke waarde van de woning, het onderhoud van de woning, bijzonderheden over de buurt en het bestemmingsplan waarbinnen de woning valt. Indien gewenst zorgen wij er tevens voor dat er een bouwkundig rapport wordt gemaakt om in kaart te brengen welk bedrag nodig is voor aanvullend onderhoud of een renovatie. Bij elke aankoop blijkt dat ons werk het geld meer dan waar is. Wilt u meer informatie over onze diensten als aankoopmakelaar? Neem dan contact met ons op.

Zoekprofiel aanmaken
U wilt tijd besparen, u heeft geen mogelijkheid om zelf te zoeken of u wilt gewoon gebruik maken van het gemak dat Verheul Makelaars u biedt: het kunnen allemaal redenen zijn om een zoekprofiel op te geven. U kunt aangeven welk type woning u zoekt en in welke prijsklasse. Per e-mail ontvangt u dan meteen bericht als een nieuwe passende woning in de verkoop is gekomen bij Verheul Makelaars. Meteen aan de slag? Bel even met onze kantoren en wij regelen het voor U

Aankopen is een kunst

Bij het aankopen van een pand is alles van belang. Niet alleen de bouwkundige staat, maar ook het bestemmingsplan. Je mag niet zomaar gaan wonen in een bedrijfswoning. Wat is een bedrijfswoning eigenlijk? Hoe kun je dat weten? Waar moet je dat zoeken? De kunst is te weten waar je op moet letten.

Regionaal betrokken

Verheul Makelaars zijn altijd dichtbij. Onze vestigingen liggen dichtbij. Onze makelaars komen uit Schagen, Wieringen, Anna Paulowna en Wieringerwerf. Wij kennen de hele regio van de Kop van Noord-Holland en haar inwoners als geen ander. Dat vergemakkelijkt zowel de verkoop als aankoop van uw woning of bedrijfspand.

Geen twijfels achteraf

Wij weten financieel en technisch een woning op waarde te schatten en schakelen bij twijfel specialisten uit hun netwerk in om zorgen en gebreken zoveel mogelijk in beeld te krijgen.

Maatwerk

De makelaars van Verheul hebben de ervaring, de vak- en marktkennis en het (financiële) netwerk om maatwerk te leveren van het eerste contactmoment tot de finale ondertekening bij de notaris.

Uw Adviseurs

verkochte woningen per jaar

vestigingen

gemiddeld in de verkoop

gemiddeld cijfer

Onze Columns

ONZE KEURMERKEN