Starterscafé Schagen | 30 September

Stichting Starter en Verheul Huis & Hypotheek organiseren voor de starters op de woningmarkt op vrijdag 30 september van 19:00 tot 21:30 uur het
Starterscafé in horecagelegenheid ’t Geveltje aan de Markt 3 in Schagen. Event Header FacebookDoel is de starters op de woningmarkt te informeren.
Door middel van het organiseren van startersavonden krijgen starters de mogelijkheid eens te komen praten met onafhankelijke deskundigen op het gebied van woningfinanciering, makelaardij en notariaat. Wil jij je eerste huis kopen? Kom dan 30 september langs voor informatie en een eerste kennismaking tijdens dit gratis inloopmoment.

Lees verder

SCHAGEN – Een eerste huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Omdat hier nog wel heel wat bij komt kijken, organiseert Verheul Huis & Hypotheek in samenwerking met de Stichting Starter, notariskantoor Welkers & Wardenaar en interieurspecialist ZIP Interieur voor de 3e keer het Starterscafé. Plaats van handeling is horecagelegenheid ’t Geveltje op de Markt in Schagen. De gratis inloopavond is op vrijdag 30 september van 19.00 tot 21.30 uur. ,,Iedereen is welkom om zich te laten informeren over alle actuele onderwerpen rond het kopen van een eerste woning”, vertelt algemeen directeur André Vendrig van de Verheul Groep. ,,Niet in een strak kantoor maar in een ongedwongen sfeer in een café. Bovendien kunnen starters niet alleen persoonlijk advies inwinnen bij de makelaars en financieel adviseurs van Verheul, maar zijn ook een notaris en interieurspecialist aanwezig. Zij kunnen kortom gelijk een totaalbeeld krijgen wat wel en niet mogelijk is.”

Gerichte informatie over actuele onderwerpen
Er komt veel meer kijken bij het kopen van een huis dan de meeste woonstarters denken. En dan gaat het vaak ook nog over erg lastige onderwerpen. Want hoe zit het tegenwoordig precies met de hypotheek? Hoeveel kan ik lenen? Uit welke huizen kan ik kiezen en wat moet ik allemaal juridisch regelen? En vooral: is het gunstig om nu een huis te kopen? Het volmondige antwoord daarop is ‘ja’, omdat de hypotheekrente nu nog laag ligt, maar de verwachting is dat die wel gaat stijgen gezien de aantrekkende woningmarkt.

Speeddaten in een ongedwongen sfeer met deskundigen
,,Als je een bezoek brengt aan een makelaar en daarnaast het internet afstruint voor je hypotheekmogelijkheden, dan weet je vaak nog lang niet wat je persoonlijke mogelijkheden zijn voor het kopen van je eerste woning”, licht Vendrig toe. ,,Daarom organiseren we het Starterscafé. Jongeren, maar ook hun ouders, kunnen tijdens deze inloop-informatieavond in een ongedwongen sfeer één op één praten met deskundigen op het gebied van financiering, makelaardij, notariaat en inrichting. Lekker ontspannen, onder het genot van een drankje. Je kunt ze vragen stellen, zij kunnen je ingewikkelde zaken uitleggen en je tips geven. Alle deskundigen die je kunnen helpen bij het kopen van je eerste woning zijn aanwezig.’

Gratis toegang voor woonstarter
Wil je op weg geholpen worden bij het kopen van je eerste huis, kom dan op 30 september naar het Starterscafé in ’t Geveltje aan de Markt 3 in Schagen. De avond duurt van 19.00 – 21.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden kan op www.stichtingstarter.nl, maar is niet verplicht. Op deze website en op www.phverheul.nl kun je ook meer informatie vinden. Een gratis goodiebag met extra informatie over het kopen van een eerste woning ligt klaar.

Je kunt je hier alvast aanmelden!

Lees hier over een eerdere Starterscafé 

 

 

Gerelateerde berichten