Hans Bos

Register Makelaar Taxateur voor woningen en bedrijfsmatig vastgoed
Hans Bos is Register Makelaar Taxateur onroerende zaken bij Verheul Makelaardij. Hij heeft 25 jaar ervaring in het vak en heeft zelf graag contact met verkopers, kopers en zoekers. In dit interview neemt hij ons mee in zijn dagelijkse werkzaamheden en geeft hij tips bij de verkoop van een huis.

Wat houdt jouw job nu eigenlijk in?
“De makelaardij is bij Verheul core business en hier zijn dan ook de grootste inspanningen op gericht. Samen met Andre Vendrig en Peter van Trappen analyseren we de marktontwikkelingen en onze eigen voortgang en zetten we de lijnen uit naar de toekomst.

In de praktijk probeer ik alle goede ideeën en de razendsnelle ontwikkelingen in het makelaarsvak om te zetten in succesvolle verkoopactiviteiten, die leiden tot snellere verkopen voor onze klanten.”

Waarvan krijg jij een kick als adviseur?
“Vaak zien we de noodzaak om snel te handelen als de markt daar om vraagt. Laatst hadden klanten een woning bij ons gekocht onder voorbehoud, maar ze moesten nog wel even hun eigen woning verkopen. We gingen er als een speer mee aan de slag! Door de inzet van media-uitingen, buurtmailingen en Facebookpromoties hadden we de woning binnen twee dagen verkocht. In zo’n geval kun je echt bewijzen dat je het verschil kunt maken als makelaar. Dat geeft mij echt een kick!”

Wat is jouw eerste advies bij de verkoop van een woning?
“Ik merk dat verkopers zich graag laten adviseren, omdat zij veelal door de bomen het bos niet meer zien. Ik adviseer altijd om grauwe wanden wit te laten sauzen en houten vloeren te laten schuren en lakken. Daarnaast raad ik de verkopende partij aan om behang dat tien jaar of ouder is te vernieuwen. Maar het allerbelangrijkste is nog altijd dat er voor een opgeruimd huis wordt gezorgd. Soms betekent dit dat er al veel spullen voor de verkoop al uit huis worden gehaald. Daarnaast is het van belang dat de tuin en de bestrating er verzorgd uit ziet.”

Wat vind jij zo leuk aan de makelaardij?
“Veel plezier beleef ik aan de vele diverse contacten met onze klanten. Daarnaast is het ondersteunen en opleiden van medewerkers een dankbare taak, die mij een goed gevoel geeft. Mijn motto is: een dag niet geleerd, is een dag niet geleefd. Dat gaat heel goed samen met Verheul, omdat we al jarenlang een intensief opleidend bedrijf zijn voor jonge medewerkers van verschillende opleidingen in de financiële sector, verzekeringen en makelaardij.”

Vakopleidingen

  • HEAO
  • NVM-Makelaarsopleiding woningen en bedrijfsmatig vastgoed.

Informatie

Tel: 06-53853469 (24/7 voor relaties beschikbaar)
Functie: Register Makelaar Taxateur voor woningen en bedrijfsmatig vastgoed, partner/directeur en teamleider makelaardij onroerend goed.

Expertise :

  • 25 jaar makelaar in continue veranderende woningmarkten, van crisis op de woningmarkt tot hoogconjunctuur.
  • Meer dan duizend aan- en verkopen met regionale kopers en verkopers.
  • Adviseur en verkoper van uw woning en vastgoed, met Funda, mijn kopers/verkopers-contacten en het Verheul-netwerk als troefkaarten.
  • Grote regionale kennis van de Kop van Noord-Holland.
  • Het makelaarsvak is één van de mooiste beroepen waarin mijn deskundigheid en vakmanschap het verschil maken.

Direct contact opnemen

[contact-form-7 id=”4″ html_class=”bg-gray”]