Tekenmoment Meerjarenovereenkomst Topkids

André Vendrig van de Verheul Groep (rechts) ondertekent samen met Wietske Wijnants (midden op de foto), directrice van basisschool tekenmoment Meerjarenovereenkomst Topkids 2016
De Vloedlijn in Julianadorp en Mirjam Bouwes van TopKids een meerjarig contract met als intentie intensief samen te werken op het gebied van TopKids.

Dit houdt in dat de talenten van kinderen uit groep 7 en 8 van De Vloedlijn door middel van sportbeleving zo optimaal mogelijk ontwikkeld worden.
De filosofie achter TopKids sluit aan bij die van de Verheul Groep: ook wij doen er alles aan dat de talenten van onze medewerkers zoveel mogelijk benut worden.

De samenwerking met Topkids in onze regio is voor ons logisch. Te meer omdat wij ons personeel via de Finance Academy zelf opleiden. Momenteel hebben we 10 stagiaires via deze “eigen” bedrijfsschool met het ROC kop NH. Deze jongeren hebben ooit op de lagere school geleerd goede keuzes te (mogen) maken. Met Topkids zitten we dus in het voorportaal van onze regionale jeugd, en dus toekomstige relaties of zelfs medewerkers.

 

tekenmoment Meerjarenovereenkomst Topkids 2016

Gerelateerde berichten