Trotse sponsors van

graag vertellen we je meer

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wielrenster Marit Raaijmakers geeft kids de aanzet tot ‘de juiste koers’ Wat vind je leuk? Waar ben je goed in? Hoe train je zo goed mogelijk je lichaam en geest? Het zijn vragen waar kinderen vaak geen weet van hebben, terwijl voor ouders en leerkrachten het ook meestal een zoektocht is om uit te vinden waar hun kind/leerling écht in uitblinkt. Voor Marit Raaijmakers zijn het echter vragen die al beantwoord zijn: deze geboren Wieringse is professioneel wielrenster en daarnaast ambassadrice van TopKids, het Talent Ontwikkelings Programma waarvan Verheul al vele jaren sponsor is. TopKids houdt in dat bekende sporters op basisscholen aan de groepen 7 en 8 vertellen over hun ervaringen als topsporter en hoe ze topsporter zijn geworden. Kinderen inspireren en laten leren over topsport is voor de in Hippolytushoef geboren wielrenster een tweede passie geworden. Het doel is om kinderen op een positieve manier naar zichzelf en anderen te laten kijken. Daarmee worden de eigenwaarde en het zelfvertrouwen vergroot. Dat maakt dat kinderen een basis krijgen om zowel nu als in de toekomst de juiste keuzes te maken. Talent optimaal benutten blijft echter niet beperkt tot het klaslokaal. Het is niet aan leeftijd gebonden, ook bij Verheul doen we dat dagelijks. Onze visie om het optimale uit onze medewerkers te halen spreekt onze Noordkop-topper aan. Dat heeft de banden tussen haar en de Verheul zodanig vernauwd dat we haar tegenwoordig een Verheul-medewerkster mogen noemen.

Handbalkeepster Myrthe Mak dekt tegenwoordig een veel groter speelveld af. Meer dan alleen expertise in huis hebben en dan ook écht vanuit de passie affiniteit hebben met een bepaald vakgebied. Daar staan wij als Verheul-organisatie voor en daarvan is Myrthe Mak een lichtend voorbeeld. Zij is gespecialiseerd in verzuimverzekeringen, oftewel hoe bedrijven zich preventief en curatief kunnen indekken bij ziekte van personeel. In goede gezondheid leven en werken is voor haar een tweede natuur, want een groot deel van haar vrije tijd gaat op aan topsport: de Schagense is handbalkeepster bij eredivisieclub SEW uit Nibbixwoud. Al jarenlang een begrip in de regio, in heel Nederland en zelfs (soms) internationaal. De top bereiken is hard werken, dus haar snelheid blijft niet beperkt tot haar reactievermogen in de doelmond: onze nieuwe vakvrouw in de assurantiën is zeer leergierig en pakt ook cognitief zaken snel op. Daardoor heeft zij het assurantievak in korte tijd niet alleen eigen gemaakt. Zij beschikt inmiddels ook over dermate veel kennis en ervaring dat ze ondernemingen helpt en adviseert in hun verzuimbeleid. Daarbij kan ze haar eigen sportervaringen naar voren brengen hoe medewerkers te stimuleren meer te bewegen. In dat opzicht heeft ze haar speelveld enorm verruimd: zij dekt niet alleen het doel af, ze verdedigt ook de belangen van Verheul, haar bedrijfsmatige klanten én diens medewerkers. Het is een win-win situatie in viervoud: samen risico’s afdekken en ambities realiseren. Het zijn begrippen die voor teamplayer Myrthe Mak een tweede natuur zijn, voor ons is zij een toonbeeld van ambitie dat we bij Verheul maar al te graag ondersteunen.