Tweede Verheul Magazine verschijnt!

Met trots kan ik de tweede editie van het Verheul Magazine aankondigen. Met een minstens net zo goede inhoud als de primeur die begin dit jaar van de drukpersen kwam. Reden is dat er nog meer ruimte is gemaakt voor bedrijfsreportages. Tevens komen wij met hard en tegelijkertijd zeer opvallend nieuws over de woningmarkt. Wij raden u dan ook de onderzoeksreportage van twee pagina’s aan. Verder is er opnieuw ruimte gereserveerd voor persoonlijke verhalen: in het magazine wordt de maatschappelijke betrokkenheid van Verheul belicht via interviews met jeugdvoorzitters die betrokken zijn bij het jaarlijkse Verheul jeugdvoetbaltoernooi.

Daarnaast krijgen in het magazine niet alleen onze medewerkers een gezicht maar leert u ook beter hun persoonlijkheid kennen. Niet alleen van onze makelaars of hypothecaire adviseurs, maar ook van onze specialisten van onze andere afdelingen. Verheul kan u tenslotte ook geheel ontzorgen met geldzaken in het algemeen, uw pensioen, uw scheiding en het oplossen van arbeidsverzuim in uw organisatie. De nadruk in het magazine ligt echter wel op de huizenmarkt: u treft er heel veel mooie woningen aan die u wellicht inspireren contact op te nemen met één van onze makelaars voor een bezichtiging.

Het nieuwe Verheul Magazine arriveert dinsdag in ons hoofdkantoor in Anna Paulowna. Vandaar uit wordt het magazine net als bij de eerste druk over de gehele Noordkop verspreid. Dat gebeurt via  gecontroleerde verspreiding: het magazine kunt u lezen bij vele bedrijven en instellingen in de regio. Daarnaast kunt u het uiteraard ook inzien en ontvangen in één van onze vier kantoren.

André Vendrig
directeur Verheul Groep,
Schagen, Anna Paulowna,
Wieringerwerf, Julianadorp.
Tel. 0223 – 52 17 50
Website: www.phverheul.nl

Gerelateerde berichten

5 november 2021

Verhuizing Verheul Schagen