Van der Voort en Verheul gaan verder onder “de Verheul Groep”.

Met plezier maakten wij in 2019 bekend dat Van der Voort Assurantiën en Hypotheken en de Verheul Groep de krachten bundelden onder het motto: “Samen sterk”. Inmiddels werken we ruim 2 jaar samen in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. U vindt ons in het bekende nieuwe kantoor aan het Westerpark 158, 1742 BX te Schagen.

Beste relatie van Van der Voort en/of Verheul

Met plezier maakten wij in 2019 bekend dat Van der Voort Assurantiën en Hypotheken en de Verheul Groep de krachten bundelden onder het motto: “Samen sterk”.

Inmiddels werken we ruim 2 jaar samen in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. U vindt ons in het bekende nieuwe kantoor aan het Westerpark 158, 1742 BX te Schagen.

Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat deze bedrijven inmiddels volledig zijn geïntegreerd en samen verder gaan met één gezamenlijke naam: De Verheul Groep.

Wat wijzigt er voor relaties van Van der Voort met verzekeringen, hypotheken en/of pensioenvoorzieningen? U zult vaker de naam “Verheul” tegen komen. In onze uitingen, op uw verzekeringsdocumenten en/of aan de telefoon.

Wat blijft? U houdt uw vertrouwde dienstverlening zoals u gewend bent. Vanzelfsprekend worden e-mailberichten, betalingen en post doorgestuurd.

Aan onze dienstverlening verandert niets: u staat voor ons op de eerste plaats en kunt altijd terecht bij uw vaste contactpersonen. Fennie, Moniek, Bart, Reinier, Mirjam en Mirjam, Carla, Raymond en alle andere collega’s helpen u graag!

Extra: Hollands Kroon Privé Pakket
Door het samengaan kunnen we het eigen huismerk van Verheul aanbieden: het Hollands Kroon Privé-Pakket. Een zeer uitgebreid pakket met scherpe premie voor eigenwoningbezitters in Noord-Holland Noord. We kunnen niet alle relaties tegelijk een persoonlijk aanbod doen. Mocht u direct al nieuwsgierig zijn naar de voordelen van dit pakket kunt u een emailbericht sturen naar info@verheulgroep.nl . Wij zullen u informeren over de mogelijkheden en een aanbod doen.

Hieronder nog eens de meerwaarde van “Samen sterk” op een rij:
- Extra mogelijkheden voor verzekeringen, pensioenen, financiële diensten en inkomensadvies. Voor hypotheken onder de naam Huis en Hypotheek Noordkop.
- Extra bereikbaarheid van wij 24 uur per dag en rechtstreekse telefoonnummers.
- Uitbreiding dienstpakket: NVM-makelaars voor de aan- en verkoop of taxatie van uw woning.

ONZE KEURMERKEN

Onze Columns