Verheul Groep hoofd jeugdsponsor van schaakclub MACH

De Verheul Groep heeft zich voor een seizoen verbonden als hoofd jeugdsponsor aan Magnus Anna Paulowna Chess (MACH). foto verheul magnus sponsorovereenkomst webHet contract werd vandaag (zaterdag) ondertekend op het terras van restaurant Piet Pann op de Markt in Schagen, de locatie waar het eerste team van de schaakclub de thuiswedstrijden gaat spelen. Namens de Verheul Groep zette makelaar onroerend goed Tom Beerepoot zijn handtekening en namens de schaakvereniging deed voorzitter Jos Hendriks dat.

,,De schaaksport beantwoordt aan de langetermijnvise die wij als bedrijf ook hanteren”, verklaart André Vendrig, algemeen directeur van de Verheul Groep.
,,De prachtige locatie maakt bovendien dat de schaaksport zijn naam als edele sport waarmaakt en dat sluit weer aan bij het kwaliteitsniveau dat wij nastreven.”

Dankzij de financiële steun van de Verheul Groep kunnen de trainers van de schaakvereniging het lesmateriaal gratis aanbieden aan de eigen jeugdleden en de kinderen op de scholen waar les wordt gegeven. Bovendien is het nu mogelijk om op meer scholen onderricht te gaan geven, omdat er meer trainers ingezet kunnen worden. Verder wordt de seniorenafdeling van MACH niet vergeten: 
het is de bedoeling om één van de bekerwedstrijden, die in tegenstelling tot de competitie doordeweeks worden gespeeld, bij een vestiging van Verheul te laten plaatsvinden. 

foto verheul magnus sponsorovereenkomst webTom Beerepoot zet zijn handtekening onder het contract dat de Verheul Groep voor een jaar als hoofd jeugdsponsor bindt aan MACH. Naast hem de trotse voorzitter Jos Hendriks van de schaakclub. Links Thomas Borghuis  namens EP:Beerepoot dat hoofdsponsor van MACH is geworden

 

 

Gerelateerde berichten