‘Verheul heeft mij nieuwsgierig gemaakt’

 ,,Het zijn de goede verhalen over Verheul die mij hierheen geleid hebben.” Ronald Feenstra
Veelzeggende woorden van Ronald Feenstra (48) uit Schagen tijdens de open dag van de diverse kantoren van Verheul. ,,Ik wil wel eens proeven of al die referenties, die reppen over een hoge mate van persoonlijke service en een goede vakkennis van Verheul, de waarheid spreken. Ik moet zeggen: De eerste indruk is prima, want er komt gelijk na binnenkomst iemand op je af en je krijgt een hapje en drankje aangeboden.” Feenstra heeft zijn verzekeringsportefeuille momenteel elders anders ondergebracht, maar zit er over na te denken naar Verheul over te stappen. 

,,Het is namelijk een fijne gedachte als je zeker weet door ervaringen uit je directe omgeving dat het bedrijf waar jij je verzekeringen hebt ondergebracht 
echt zijn best voor je doet. Ik laat mij vandaag dan ook informeren, maar laat vooral ook mijn gevoel en intuïtie spreken. Tot nu toe is de indruk die ik heb zeer positief.”

 

 

Gerelateerde berichten