‘Verheul is simpelweg goed en betrouwbaar’

Twintig jaar is hij al klant bij Verheul. ,,Vanwege de korte communicatielijnen en omdat het bedrijf ook echt handelt als er
wat aan de hand is”, verklaart Piet Rood (53) van Rood Installatiebedrijf uit Anna Paulowna. Dorpsgenoot Jan Kraak (58), bekend in
de regio om onder meer zijn professionele belijningen van sportvelden, kan de woorden van Rood over Verheul alleen maar beamen.
,,Ik ben ook al vijftien jaar klant bij Verheul, altijd tot volle tevredenheid.”

Beide mannen hebben al hun verzekeringen ondergebracht bij Verheul. ,,De uitnodiging die wij begin maart kregen voor de opening van het nieuwe pand van Verheul in Julianadorp, de wijze waarop wij toen werden ontvangen en ook de open dag bij de kantoren van Verheul eind maart: Het zijn allemaal voorbeelden van hoe dicht Verheul bij de klanten staat”, aldus de twee mannen. ,,Je wordt niet alleen ontvangen met een hapje en drankje, maar je vertrouwde en ervaren adviseur komt ook een praatje met je maken. Zo wordt in een ontspannen sfeer gelijk besproken of er nog dingen spelen en of er actie moet worden ondernomen.”

Dat persoonlijke karakter spreekt zowel Piet als Jan aan. ,,Je weet wie je voor je hebt staan en je kent hem of haar in mindere of meerdere mate persoonlijk buiten het werk om. De medewerkers van Verheul wonen namelijk allemaal in de regio. Dat schept niet alleen een band, maar vooral ook vertrouwen.”

Jan Kaak rechts en Piet Rood 1024

Jan Kaak (rechts) en Piet Rood tijdens de opening van kantoor Verheul | Huis & Hypotheek Julianadorp.

Het antwoord op uw melding is:

Wilt u deze klanten alsnog de herinnering toezenden, dan is het mogelijk om de betreffende klanten te selecteren. Voer vervolgens deze selectie als productaanvraag uit en koppel deze als mailing aan de lay-out van de herinnering.

Het maken van de selectie doet u als volgt:

  1. Kies in het lint voor Bureau > groep Selecties > Selecteren.
  2. Kies voor Nieuw.
  3. Neem onderstaande definitie over:

De selectiedefinitie start u vanuit de entiteit Fin Post, waarbij geldt dat:
Code herinnering <> leeg 
Verzenddatum = ‘datum waarop de herinneringen zijn gedraaid’  

Het versturen van een mailing (afdrukken of via Outlook versturen) doet u als volgt:

  1. Kies in het lint voor Bureau > groep Selecties > Selecteren.
  2. Kies voor Selectie > Uitvoeren als > Produktaanvraag om de gemaakte selectie te verwerken.
  3. Kies in het lint voor Bureau > groep Selecties > Mailing om de brief aan de selectie te koppelen. De mailing wordt gemaakt en klaargezet.
  4. Kies voor Bureau > groep Correspondentie > Uitgaand om af te drukken.

Gerelateerde berichten